• Noklausies! Jānis Šipkēvics dāvina dziesmu bērniem

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Kā jau nereti notiek komponistu daiļradē – arī Jāņa Šipkēvica radītais bērnu mūzikas krājums kļuvis arvien krāsaināks līdz ar tēva lomas iepazīšanu pašam. Un tā kā kanāls TV3 Mini, kas martā svin savu pirmo dzimšanas dienu, kopā ar mūziķi Jāni Šipkēvicu ir radījis, iespējams, lipīgāko un jautrāko dzimšanas dienas dziesmiņu bērniem – Mini dzimšanas diena.

    Dzīvespriecīgās dziesmiņas izpildītājs un mūzikas autors ir mūziķis Jānis Šipkēvics, dziesmas teksta autors ir dzejnieks Marts Pujāts, savukārt dziesmiņas animācijas veidošanā ir piedalījusies ilustratore Aleksandra Reisnere u.c. mākslinieki.  

    Līdz šim Jāņa Šipkēviča daiļradē tapuši visdažādāko žanru sacerējumi – gan dziesmu cikls, mini opera Zenīts, gan ieskaņotas šūpuļdziesmas, piedzīvotas sadarbības ar Rīgas Doma zēnu kori, Knīpām un knauķiem un atsevišķiem solistiem.

    Mini dzimšanas diena radusies, lai stiprinātu prieka sajūtu un dotu iemeslu pasmaidīt biežāk – par spīti visam. Dzīvojam pauzes laikmetā – un, lai arī pieaugušie zina, kā bija kādreiz un kā, iespējams, atkal būs, mazie ķipari dzīvo “šeit un tagad”. Šis laiks viņu dzīvē ir īpašs un neatkārtojams. Dzīvesprieku, svētku sajūtu, dzimšanas dienas sajūsmu neviens nav atcēlis, un labi, ka tā," stāsta dziesmas autors Jānis Šipkēvics.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē