• Marta Selecka radījusi jaunu detektīvseriālu bērniem Emī un Rū

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Tet papildina vietējo oriģinālraidījumu klāstu bērniem, no 26. augusta piedāvājot jaunu detektīvseriālu Emī un Rū, kur galvenie varoņi Emīlija un Rūdis steigs risināt visdažādākos pasaules glābšanas uzdevumus. Seriāla režisores ir Marta Selecka un Andra Doršs, savukārt galvenos varoņus atveidos aktrise Ance Strazda un aktieris Rihards Zeležņevs, kuriem palīgā steigsies digitālais tēls PaLaUzis.

    «Emī un Rū” ir aizraujošs izklaidējoši izglītojošs detektīvseriāls pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem par diviem draugiem – Emīliju Čimpiņu un Rūdi Rimpiņu –, kurus saved kopā neparasts sūtījums. Abi jaunieši neviļus tiek ierauti noslēpumainu un neparastu piedzīvojumu virpulī un kļūst par Čimpiņ Rimpiņ aģentūras slepenajiem aģentiem pasaules glābšanas uzdevumos. Aģentūras priekšnieks ir Pasaules Labklājības Uzturēšanas Ierīce jeb robots PaLaUzis (ierunājis aktieris Gatis Gāga). Viņš dod abiem jauniešiem nozīmīgus uzdevumus, lai risinātu dažādas mūsdienu problēmas – sākot ar paaugstinātu plastmasas atkritumu līmeni apkaimē un darbaroku trūkumu dzīvnieku patversmē.»

    «Ar jauno seriālu vēlamies bērnus iedvesmot uz labiem darbiem un iedot sajūtu, ka arī viņi var kaut ko mainīt – gan sevī, gan sabiedrībā sev apkārt.

    Lielākā daļa seriāla veidotāju komandas paši ir bērnu vecāki, kas no sirds vēlas radīt ko jaunu un kvalitatīvu bērniem Latvijā.

    Redzam, ka augstvērtīgs vietējais saturs šai auditorijai šobrīd ir brīva niša, tādēļ nolēmām veidot seriālu – aizraujošu, izglītojošu un mīļu,» stāsta seriāla režisore Marta Selecka. Režisores arī uzsver, ka kvalitatīva seriāla radīšanā viens no priekšnoteikumiem ir aktieri: «Gan Ance, gan Rihards tādi ir – aizrautīgi profesionāļi, kas ar savu talantu un tēlu perfekti piemēroti lomām un seriāla raksturam.» Tāpat seriāla lomās redzams arī Jurģis Spulenieks un aktieris ar pseidonīmu Nils Vilks.

    Jaunais bērnu seriāls Emī un Rū būs vērojams Shortcut Films un Helio iTV bērnu stūrīša piedāvājumā.

    26. augustā pirmizrādi piedzīvoja pirmās četras Emī un Ru sērijas, ko katru nedēļu trešdienās papildinās vēl divas sērijas ar jauniem piedzīvojumiem. Emī un Rū radīšanā roku pielikuši vairāk nekā 40 cilvēki. Viņu vidū režisores Marta Selecka un Andra Doršs, scenārija autores Ieva Melgalve un Elizabete Luško-Ražinska, operatori Dāvis Doršs un Baiba Kļava, mākslinieki Ilze Žūriņa-Šeibaka un Jurģis Šeibaks, kā arī daudzi citi. Īpaši seriālam radīta arī tituldziesma, kuru komponējusi Laura Polence un iedziedājuši abi galveno lomu atveidotāji.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē