• SPA ballīte meitenēm

    Mammu blogi
    18. jūlijs, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Sindija Meluškāne
    «Mammu, vai tu zini, ka nogurušām acīm no rīta palīdz gurķu šķēlītes?» Tā meitas mani visgudri pamācīja pēc SPA ballītes, lepni rādot, cik viņām smuki nadziņi, saskrullēti mati un make – up.

    Pati neesmu liela skaistumkopšanas salonu apmeklētāja. Mans iecienītākais SPA ir vīra pēriens ar svaigu zaru slotiņu pirtī un masāžu arī labāk uzticu vīram, nevis nepazīstamu cilvēku rokām. Bet mūsu meitas gan ir pilnīgi cits stāsts! Viņām sācies pucēšanās vecums, kad arvien biežāk atskan jautājumi: kad varēsim aizdoties SPA, kad varēs sākt krāsot matus, kā dabūt tik garas skropstas? Un ir pat gatavas skolas dienas rītā celties vismaz pusstundu agrāk, lai ieveidotu matus. Tāpēc jāatzīst, ka SPA ballītes meitenēm ir tiešām laba ideja, kas viņām šajā dienā liek justies laimīgākām. 

     
    Divu stundu pasākumā meitenēm tiek mērcētas kājiņas rožūdenī, veikta pēdu masāža, parafīna vanniņa rokām, uzlakoti nadziņi, ieveidoti mati un uzlikts arī viegls make-up. Atceroties pati sevi šajā vecumā, laikam jau es arī diezgan daudz laika pavadīju pie spoguļa, izmēģinot mammas vecās lūpu krāsas (jaunās aiztikt nedrīkstēja). Ja toreiz mani kāds būtu aizvedis uz SPA ballīti meitenēm, es drošvien justos kā nokļuvusi pasaku filmā!:-). 
     
    Mums par šo ideju izstāstīja vecākās meitas klases draudzenes mamma, ierosinot, ka tā varētu būt laba dāvana mācību gada noslēgumam. Un, protams, ka meitenes par to bija sajūsmā!:-) Vēl divas dienas pēc tam stāstīja, kā viņām ietinuši kājiņas, lakojušas nadziņus un visas lielās meitenes esot bijušas tik jaukas – izturējušās pret viņām kā pret dāmām!:-) Un nākamajā dienā, protams, bija jāiet vannā ar pasākumā uzdāvinātajām rožu ziedlapiņām!
     
    Būtu zinājusi par šīm ballītēm agrāk, ļoti iespējams, būtu tur rīkojusi vecākās meitas dzimšanas dienas ballīti. Lai gan to, protams, var izdarīt arī nākamgad!:-)
     
    Lai nu kā, man kā mammai patika, ka ballītē meitenes ne tikai sapucēja, bet arī izglītoja (par tām pašām gurķu šķēlītēm un skaistumkopšanu kopumā). Make – up bija viegls, gaumīgs un meiteņu vecumam atbilstošs. Un vēl forši, ka pēc tam tiek atsūtīts arī vesels bilžu portfolio, kas atkal jau lika meitenēm sajusties gandrīz kā modelēm. Turklāt, nākot pēc meitenēm, iespējams arī uztaisīt ģimenes kopbildi. 
     
    Vārdu sakot – manām meitenēm ļoti patika. Iedomājos, ka pavisam īpašs šāds pasākums varētu būt, piemēram, pirms kāda izlaiduma vai svētku balles uz kuru meitenes grib tā īpaši sapucēties. 
     
    Vairāk par SPA ballītēm, ko var rīkot arī kā dzimšanas dienas pasākumu vai radošo darbnīcu mammai un meitai vari uzzināt šeit:

    Autors: Sindija

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē