• Lieldienu zaķis iepriecina 400 Bērnu slimnīcas mazos pacientus

    Svētki
    6. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pirms svētkiem Bērnu slimnīcas novietnē “Torņakalns” un novietnē “Gaiļezers” viesojās Lieldienu zaķis un cālis ar saviem palīgiem. Mazos pacientus viņi sveica ar Lieldienu kendama spēlītēm, raisot smaidus ne tikai bērnu, bet arī viņu vecāku sejās.

    Pasaku tēli ar slimnīcas pedagogu palīdzību bērniem nogādāja 400 īpašos Lieldienu sveicienus – veselīgo gardumu komplektus. Svētku aktivitātes Lieldienu nedēļā Bērnu slimnīcā jau vairākus gadus tiek organizētas ar uzņēmuma “Maxima Latvija” atbalstu.

    Lieldienu zaķis un cālis ar šim pasākumam īpaši piemeklētām kendama spēlītēm Bērnu slimnīcā apciemoja katru mazo pacientu, lai gādātu par svētku noskaņu ikvienā palātā.

    Bērni, vecāki un slimnīcas darbinieki ar prieku vēroja Lieldienu vēstnešu rosīšanos, kas visiem uzlaboja omu un raisīja smaidu. Mazumtirdzniecības tīkls “Maxima Latvija” mazajiem pacientiem bija sarūpējis arī īpašas Lieldienu dāvanas, ko viņiem nogādāja pasaku tēli.

    “Bērnu slimnīcas pacientiem un viņu ģimenēm, nonākot slimnīcā Lieldienu nedēļā, var būt skumīgi, tāpēc mēs katru gadu rūpējamies, lai tiktu radīta svētku sajūta un priecīga atmosfēra. Pozitīvas emocijas un smiekli veicina atveseļošanos, tāpēc pateicamies “Maxima Latvija” par sadarbību vairāku gadu garumā – kopīgi mums izdodas uzburt svētkus, iepriecināt bērnus un veidot iespējami pozitīvu pacientu pieredzi par slimnīcā pavadīto laiku,” atzīst Indra Veismane, Bērnu slimnīcas Pedagoģijas dienesta vadītāja.

    “Lieldienas ir pavasara krāsainākie un saulainākie svētki.

    Mēs vēlamies, lai šādas atmiņas par šiem svētkiem ir ikvienam bērnam, arī tiem, kas svētku laiku pavada Bērnu slimnīcā.

    Ja reiz mazajiem pacientiem nav iespējas doties laukā, lai meklētu zaķa paslēptos Lieldienu gardumus, tad mēs rūpējamies, lai zaķis apciemotu viņus personīgi. Esam gandarīti par iespēju sadarboties ar Bērnu slimnīcu, lai radītu prieka mirkļus bērniem un viņu ģimenēm izaicinājumiem pilnā dzīves brīdī,” stāsta Jānis Beseris, “Maxima Latvija” Korporatīvo attiecību direktors.

    Lieldienu zaķa komandas apmeklējumu un patīkamos pārsteigumus Bērnu slimnīcā palīdzēja nodrošināt radošā apvienība “Pasaku nams”.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē