• Lai ceļojums ar bērnu izdotos

    Attiecības
    12. jūnijs, 2013
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ceļojums ar maziem bērniem var būt brīnišķīgs un neaizmirstams piedzīvojums, ja vien tam laikus sagatavojas un to kārtīgi saplāno.

    Lai ceļojums izdotos

    • Ceļojums jāplāno tā, lai bērnam būtu interesanti un lai viņš būtu pietiekami nodarbināts, bet ne pārslogots. Pieaugušajiem jāņem vērā – ja mazais mājās ir ļoti aktīvs un kustīgs, tāds viņš būs arī ceļojuma laikā, un tas nozīmē, ka visu dienu mierīgi gulēt pludmalē neizdosies. Ja bērns mājās prasa daudz uzmanības, viņš to darīs arī ceļojumā, izņēmums varbūt ir Disnejlenda vai citas īpaši bērniem paredzētas atrakcijas.
    • Braucot kopā ar bērnu, viņš ceļojuma laikā jārespektē! Mamma un tētis ir atbildīgi par to, lai mazais justos labi, jo tieši pieaugušie taču viņam solījuši foršu piedzīvojumu. Tāpēc vienmēr jāņem vērā lietas, kas svarīgas bērnam. Piemēram, ja viņam patīk daba, jāapmeklē dabas takas, zooparki un akvāriji, ja bērnu interesē mūzika, jābūt gataviem, ka viņš pusi dienas vēlēsies pavadīt mūzikas ierakstu veikalā. Varbūt bērnam vienkārši patīk būt kopā ar ģimeni, un viņš labprāt iesaistīsies jebkādās aktivitātēs.
    • Ja dodas tur, kur mammai un tētim ir interesanti, jāņem vērā, ka bērnam izturības ir mazāk nekā pieaugušajam. Kad mazais sāk čīkstēt, tas ir signāls, ka jāpaņem pauze. Cienot vienam otra vēlmes un savstarpēji sadarbojoties, ceļojums ir lielisks veids, kā atpūsties kopā un iepazīt vienam otru.
       

    Teksts: Dace Rudzīte

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē