Gatavojam mazulim zivi

Ģimene
14. janvāris, 2011
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Grilēts lasis


VAJADZĒS

*laša fileju bez asakām,

*tomātus,

*sīpollokus, sāli, piparus, laimu.

GATAVOŠANA

*Laša fileju bez asakām un ādas liek grilspīlēs kopā ar tomātiem un sīpollokiem, apkaisa ar sāli un pipariem, uzspiež laima sulu.

*Liek grilēties uz restēm, līdz lasis gatavs.



Teksts: Zane Strūberga

Gatavoja: Pavāru kluba izpilddirektore DANA GRITĀNE (32), kura audzina Gustavu (2) un Jēkabu (6).

Foto: Ieva Andersone

 


0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+