• Rimi Rīgas maratons šodien iesāk 30. jubilejas sezonu

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pirmdien, 16. septembrī, ar reģistrāciju tiks atklāta Rimi Rīgas maratona 30. jubilejas sezona. Atklāšana notiks Brīvības pieminekļa – vietā, kur 1991. gadā tika izšauts starta šāviens pirmajam Rīgas maratonam. Arī šogad maratona organizatori aicina visus skrējējus un aktīvā dzīvesveida piekritējus nākt un ar skaistu foto uz Brīvības pieminekļa fona ar izvēlētās distances cipariem pieteikt savu apņēmību Rīgas maratonā noskriet savu izvēlēto distanci.

    Starta šāviens 30. sezonai tiks dots 16. septembra rītā, lai pēc tam visas dienas garumā līdz pat pl. 20 potenciālajiem dalībniekiem dotu iespēju apņemties piedalīties maratonā, iemūžinot fotogrāfiju ar izvēlētās distances cipariem. Katrs dalībnieks savu īpašo bildi varēs lejupielādēt Rimi Rīgas maratona oficiālajā mājaslapā.

    Reģistrācija pasākumam tradicionāli tiek atklāta tieši astoņus mēnešus pirms starta, lai dalībnieki spētu sagatavoties Rimi Rīgas maratonam, kuras nākamgad notiks 16. un 17. maijā. Tāpat kā iepriekš skrējējiem būs pieejamas vairākas distances: klasiskais maratons 42,195 km, pusmaratons, 10 km, 6 km distances, kā arī 4,2 km Ģimenes skrējiens. Reģistrēties Rimi Rīgas maratonam no 16. septembra iespējams oficiālajā mājaslapā, bet bērnu dienas distancēm reģistrācija tiks atklāta pavasarī. Kā ierasts – līdz 31. decembrim reģistrācija ir par izdevīgāku dalības maksu.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē