• Dodies uz «Mežs parkā» ar Māri Olti

    Daba un dzīvnieki
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No personīgā arhīva
    Aprīlim tuvojoties izskaņai, šajā nedēļas nogalē Rīgas Zoodārzs aicina piedalīties īpašā pasākumā – «Mežs parkā», kur Māra Oltes, pieredzējuša biologa, pētnieka, ceļotāja un raidījuma vadītāja pavadībā dalībnieki soļos pa slepenām takām.

    Rīgas Zoodārza atrašanās vieta ir unikāla – priežu ieskauts parks, no kura teritorijas paveras gleznains skats uz Ķīšezeru. Tikai pāris soļus no pilsētas trokšņainajām ielām ir miera osta, kuru piepilda putnu vīterošana, koku šalkoņa un zoodārzā apskatāmo dzīvnieku balss saucieni.

    Apmeklējot Rīgas Zoodārzu, lielākoties uzmanība pievērsta mūsu galvenajām zvaigznēm – voljēros mītošajiem dzīvniekiem.

    Taču šoreiz Māris Olte aicinās palūkoties sev apkārt, atklājot meža noslēpumus un mācot būt pašpietiekamiem saskarsmē ar dabu.

    Dabas atklājēji aicināti pievienoties  «Mežs parkā» aktivitātēm gan sestdien, 29. aprīlī, gan svētdien, 30. aprīlī. Pastaigas sākumpunkts ir pie roņu baseiniem, kur tiksimies plkst. 12.00, savukārt aptuvenais piedzīvojuma ilgums ir divas stundas.

    Iegādājoties biļeti zoodārza apmeklējumam, dalība pasākumā ir bez papildu maksas, taču nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, rakstot uz [email protected].

    Norādi dalībnieku skaitu, un Māris Olte aicina reizē ar pieteikumu atsūtīt fotografiju, kurā attēlots, kāds, tavuprāt, izskatās mežs pilsētā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē