• Nepalaid garām! Bērnudārzu grupiņām iespēja piedalīties Pūcītes olimpiādē

    Aktivitātes bērniem
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šogad jau ceturto gadu pēc kārtas žurnāls Pūcīte aicina visas Latvijas bērnudārzu grupiņas radoši darboties un piedalīties Pūcītes olimpiādē! Aizraujoši kopā pavadīts laiks garantēts!

    Lai pieteiktos olimpiādei, līdz 2019. gada 22. novembrim grupiņai kopā jāveic konkursa uzdevums un pieteikums jāiesūta žurnāla Pūcīte redakcijai. Redakcija noteiks olimpiādes uzvarētāju un noslēgumā organizēs apbalvošanas pasākumu – uzvarētāju grupiņu dosies sveikt Pūcītes tēls

    Šī gada Pūcītes olimpiādes uzdevums:

    *Sameklējiet daudz un dažādus čiekurus!

    *No tiem bērnudārza pagalmā vai kādā telpā izveidojiet labirintu, kuru izstaigāt varat paši, audzinātāja un vecāki. Vienā labirinta gala novietojiet savu Pūcīti!

    *Kopā izdomājat sižetu, pie kā un kāpēc Pūcītei caur labirintu jānokļūst!

    *Labirintu nofotografējiet un līdz 20. novembrim to kopā ar sižetu atsūtiet Pūcītes redakcijai uz e-pastu: [email protected]! Olimpiādes uzvarētāji tiks paziņoti žurnāla Pūcīte decembra numurā!

    Par uzvarētāju Pūcīte izvēlēsies to labirintu un sižetu, kas viņai visvairāk patiks un apciemos uzvarētāju grupiņu, lai aizvestu balvas. Uzvarētāju grupiņa saņems LEGO FRIENDS un LEGO CITY komplektus, bet katrs šīs grupiņas bērns saņems jauno RASĒNS persiku pienu ar vitamīniem!

    Iedvesmai labirinti atrodami katrā žurnāla Pūcīte numurā!

    Ņemot vērā bērnudārzu grupiņu atsaucību, Pūcītes olimpiāde tiek rīkota jau ceturto gadu pēc kārtas. Pagājušajā gadā Pūcītes simpātijas izpelnījās Ikšķiles PII Čiekuriņš 7. grupiņa, pie kuras Pūcīte devās, lai apsveiktu ar uzvaru, rotaļātos un smeltos daudz labu emociju turpmākajiem radošajiem darbiem!

    Pūcīte ir attīstošs bērnu žurnāls, kas mudina bērnus mācīties rakstīt, lasīt, rēķināt, zīmēt, krāsot, loģiski domāt un arī radoši pafantazēt.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē