• Nosvinēta Palīdzēsim.lv 10 gadu dzimšanas diena

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Publicitātes foto
    Foto: Ēriks Meinatrs
    Publicitātes foto
    Sirsnīgā atmosfērā, piedaloties visai Palīdzēsim.lv” komandai, aprūpē esošajiem bērniem, jauniešiem un to vecākiem, organizācijas atbalstītājiem un brīvprātīgajiem, tiem, kuriem palīdzēts un tiem, kuri atbalsta, ziedojot naudas līdzekļus, produkciju, pakalpojumu, savu laiku un talantu, nosvinēta organizācijas 10. jubileja.

    Desmit gadu laikā labdarības organizācija kopumā palīdzējusi vairāk kā 500 bērniem un jauniešiem, nodibinājuši ciešu sadarbību ar  astoņiem aprūpes centriem, septiņām specializētajām internātskolām, sešiem bērnu namiem visā Latvijā un Iļģuciema sieviešu cietumu.

    Noorganizētas 32  vasaras nometnes, īstenoti neskaitāmi pārgājieni, kopā ar jauniešiem esam piedalījušies septiņos Rīgas Maratonos un tikko aizsākta sadarbību ar Stirnu buku, īstenotas 10 Labo darbu nedēļas, ik pārnedēļas  tiekas Jauniešu klubiņš, kā arī mūsu lielākais pēdējā laika lolojums – Brīvbrīdis, kurā tiekas mūsu lieliskie īpašie bērni un viņu fantastiskās mammas. Izveidoti  vairāk kā  155 fotostāsti ar palīdzības lūgumiem un aptuveni tik pat daudz fotostāstu, kuros redzams, kā kopīgi esam mainījuši šo bērnu dzīves.

    Jubilejas svinību diena viesu namā Skultes muiža bija radošu un iepriecinošu mirkļu pilna – darbojās dažādas radošās meistarklases, tika piedzīvoti  brīnumi un pārsteigumi. Visa šī brīnišķīgā diena tika  dāvināta no Palīdzēsim.lv draugu puses – mākslinieki, fotogrāfi, skaņa, skatuve, muiža, našķi, meistarklases un aktivitātes – tas viss bija draugu – atbalstītāju – sarūpēts. Katram iedodot šķietami mazumiņu, kopā izveidojās grandiozs pasākums. 

    Par neaizmirstamiem muzikālajiem mirkļiem uz LNK Group dāvātās skatuves rūpējās grupas Dagamba un  Pulsa efekts, dziedātāji  Mārtiņš Ruskis, Johnny Salamander un Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošās studijas audzēkņi.

    Saviļņojošs izdevās pasākuma notikums – Latvijas valsts meži dāvāto kociņu stādīšana, kad  katrs bērniņš, kuram sniegts atbalsts, stādīja savu liepiņu kopā ar kādu no atbalstītājiem. Kā minēja vairāki no sadarbības partneriem, šis bija ļoti emocionāls mirklis, kopīgi paveicot labu darbu,radot skaistu liepu aleju.

    Bērnus priecēja Mārtiņa burbuļi, Smilšu kino un smilšu aplikācijas, BirdieBox fotostūrītis, Jogitas Pasākumi lielās spēles, Elme Messer Gaas atrakcijas, Priekam.lv baloni, Guns n Lasers krāsainās dūmu sveces un biedrības Tuvu dāvinātās plastilīna darbnīcas.

    Pasākumu vadīja Kaspars Brūvelis no organizācijas Pieaugušie bērni, savukārt par muzikālo noformējumu rūpējās DJ Armand Keraynn.

    Gardā piedzīvojumā devāmies, baudot picu bāra Gaz 53 un Uguns pica picas, Jāņa Saukas desu darbnīcas gardās desiņas, Mārtiņa Beķerejas smalkmaizītes, A fruits augļus, Skultes īpašo zupu, Skrīveru mājas saldējumu, kā arī Vittel un Green Cola, Maxima, Gemoss, Lido, Orkla Confectionary and Snacks Latvia, Balticovo, Fazer dāvātos našķus.

    Savukārt, par skaistu un baudāmu vizuālo noformējumu parūpējās draugi no Alisakri_designs, Dizaina Parks, Greta, Trauku serviss, SC KOKS,  reklāmas kompānija Abi 2, Baltijas Foto Serviss un McĀbols.

    Par to, lai ballīte skanētu tālu un fiksētos vēstures mirkļos,  rūpējās mūzikas producēšanas studija Euroshow, mobilās skatuves noma Expromt, Kristaps Selga no Selga foto,  fotogāfs Ēriks Meinarts un fotogrāfs Mārtiņš Zilgalvis no Foto ziņu aģentūras F64.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē