• ISSP Galerija aicina uz bezmaksas kolāžu darbnīcu bērniem un ģimenēm

    Aktivitātes bērniem
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ingus Bajārs un Kristīne Madjare
    Šo sestdien, 21. septembrī, no plkst. 12.00 līdz 15.00 ISSP Galerija Berga Bazārā aicina apmeklēt bērnu un ģimeņu dienu, kas norisinās aktuālās izstādes Savādā ieleja ietvaros. Pētot mākslas darbus un liekot lietā iztēli, radošajā darbnīcā mākslinieces Adelīnas Kalniņas vadībā ikvienam būs iespēja izveidot pašam savu izstādes plakātu kolāžas tehnikā. Ieeja — bez maksas.

    Vēl līdz 28. septembrim ISSP Galerijā apskatāma sešu jaunu Eiropas mākslinieku izstāde Savādā ieleja (Valley of the Strange). Tās autori caur fotogrāfiju pēta laika robežas un to, kā ikdienišķais kļūst īpatnējs. Izstāde aplūko attēlu lomu pagātnes un tagadnes izpratnē, vienlaikus izceļot to, kā fotogrāfija un video ļauj ikdienu saredzēt citā, nepazīstamā gaismā. Galerijā apskatāmās fotogrāfijas, instalācijas un video darbi sapludina patiesību un fikciju, tā veidojot iedvesmojošu vidi izzinošām un radošām aktivitātēm gan lieliem, gan maziem.

    Foto no izstādes un iepriekšējām darbnīcām:

    Ar bērnu un ģimeņu dienu 21. septembrī ISSP Galerija turpina jau pirms gada aizsākto iniciatīvu ar laikmetīgo fotogrāfiju iepazīstināt arī pašu jaunāko auditoriju. Radošās darbnīcas apmeklētājiem būs iespēja tuvāk iepazīt aktuālo izstādi un tajā apskatītās tēmas, izmantojot īpaši veidotas darba lapas. Kopīgi diskutējot un daloties ar savām izjūtām par neikdienišķo, dīvaino un pat nedaudz baiso, dalībnieki veidos kolāžas ar nosaukumu “Savādā ieleja”. Izmantojot uz vietas pieejamos materiālus, katram būs iespēja izveidot un paņemt līdzi uz mājām pašam savu izstādes plakātu. Kolāžu darbnīcu vadīs jaunā māksliniece, ISSP Skolas absolvente Adelīna Kalniņa.

    Radošajā darbnīcā aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem vecumā no 3 līdz 12 gadiem.Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama — interesenti aicināti pievienoties jebkurā laikā no plkst. 12.00 līdz 15.00. ISSP Galerija atrodas Marijas ielā 13 k–3, Berga Bazārā, Rīgā.

    Biedrība ISSP jau 12 gadus darbojas laikmetīgās fotogrāfijas jomā, veidojot aktīvu fotogrāfijas vidi Latvijā, izglītojot jauno Latvijas fotogrāfijas autoru paaudzi un veicinot starptautisku apmaiņu. Līdz ar jaunās telpas atklāšanu Berga Bazārā, ISSP sevi piesaka kā nozīmīgu pieturas punktu Rīgas kultūras kartē — vienīgo laikmetīgajai fotogrāfijai veltīto telpu Latvijā. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē