• FOTO: 4. Pūcītes olimpiādes uzvarētāju apbalvošana Aglonā

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jau ceturto gadu pēc kārtas žurnāls Pūcīte aicināja visas Latvijas bērnudārzu grupiņas radoši darboties un piedalīties Pūcītes olimpiādē. 2019. gada uzdevums bija no čiekuriem izveidot labirintu, kuru var izstaigāt paši bērni, audzinātāja un vecāki.

    Vienā labirintā galā bija jānovieto pašu veidota Pūcīte un kopā jāizdomā sižets, pie kā un kāpēc Pūcītei caur labirintu jānokļūst!

    Žurnāla redakcija saka paldies 58 čaklajām bērnudārzu grupiņām, kuras piedalījās olimpiādē un iesūtīja pašu veidoto labirintu fotogrāfijas ar stāstiem par saviem veikumiem. Šogad par uzvarētāju grupiņu tika izvēlēta Aglonas novada PII piecgadīgo bērnu grupiņa Rūķīši, kuri ar savu uzdevuma izpildi pārsteidza Pūcītes redakciju!

    Pagājušā gada nogalē Pūcīte devās uz Aglonu, lai kopā ar pasākumu vadītāju Guntu Gulbi-Kalvāni apsveiktu uzvarētājus un pasniegtu balvas – grupiņa saņēma Lego Friends un Lego City komplektus, bet katrs šīs grupiņas bērns – jauno Rasēna persiku pienu ar vitamīniem. Pasākuma vadītāja iejutās Ziemassvētku rūķa tēlā un kopā ar Pūcīti parūpējās par jautru atmosfēru un sirsnīgām rotaļām. Pūcīte saka īpašu paldies bērnudārza vadītājai, audzinātājām par jauko uzņemšanu!

    Ņemot vērā bērnudārzu grupiņu atsaucību, Pūcītes olimpiāde tiek rīkota jau ceturto gadu pēc kārtas. 2018. gadā Pūcītes simpātijas izpelnījās Ikšķiles PII Čiekuriņš 7. grupiņa.

    Pūcīte ir attīstošs bērnu žurnāls, kas mudina bērnus mācīties rakstīt, lasīt, rēķināt, zīmēt, krāsot, loģiski domāt un arī radoši pafantazēt.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē