• Kā savu ikdienu pandēmijas laikā pavada vēdiskā astroloģe, četru bērnu mamma Inese Dāvidsone

    Aktuāli
    Elva Karičkina
    6. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Inese Dāvidsone
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Inese Dāvidsone
    Šajā ārkārtas sociālās izolācijas periodā, kas daudzu ģimeņu ikdienas gaitas iegriezis pavisam neparedzētās sliedēs, apkopojām pieredzes, kā bez panikas un maksimāli vēsu prātu dzīvot citādi. Savu ikdienu atklāj INESE DĀVIDSONE, Henna Guru saimniece, vēdiskā astroloģe, augu valsts ēdienu pavārgrāmatas autore, četru bērnu mamma.

    Mans ikdienas ritms tagad kļuvis lēnāks un mierpilnāks. Vecākie bērni nav jāved uz skolu, nav jāvadā pa pulciņiem. Pieskatu mazākos bērnus, gatavoju ģimenei ēdienu. Darbu turpinu no mājām kā līdz šim – konsultēju cilvēkus telefoniski, darbam izmantoju laiku, kamēr trīsgadīgā meitiņa un desmit mēnešu vecais dēliņš guļ diendusu.

    Kā pavadu laiku mājās

    Kopā ar bērniem daudz zīmējam dažādās tehnikās. Lielajiem puišiem (8 un 11 gadi) patīk zīmēt 3D bildes. Jaunākā viņu aizraušanās – izprintēt no interneta dažādu izskatu kedas un tad tās izkrāsot dažādās krāsās un rakstos, radot apavu dizainu, kādu viņi paši sev vēlētos. Aktuāls ir arī plastilīns, puzles, Lego. Vecākie dēli mani ir iepazīstinājuši ar jauniešu vidū tik populāro viedtālruņa lietotni Tik Tok. Mēs dalāmies savos iespaidos, man ir arī pašai savs profils.

    Varbūt kādam tas šķiet nenopietni, taču man patīk, ka ar saviem bērniem esmu uz viena viļņa.

    Svaigā gaisā

    Katru dienu pēc jaunāko bērnu diendusas dodamies kopīgā ģimenes pastaigā. Tā kā dzīvojam Jūrmalā, izvēlamies maršrutus uz jūru vai Lielupi, kur nav cilvēku, vien dažas vārnas, gulbji, baloži vai kaijas. Vecākie dēli iemīļojuši meža takas, pa kurām braukā ar velosipēdiem.

    Kur iepērkos un ko gatavoju ēst

    Jau laikus sapirku nepieciešamos produktus ilgākam laikam. Gatavojot vegāni, vajadzīgi lielākoties tādi produkti, kas tik ātri nebojājas. Uz palodzes mums aug sīpolloki, bet saldētavā ir vēl gana daudz ogu no vasaras.

    Paņēmiens, kā nomierināt nervus

    No rīta un vakaros nemitīgi pie sevis skaitu mantras, lai mūsu ģimene būtu vienota, apzinoties mūsu vērtības un mērķus, lai mums būtu spēks pārlaist šo laiku kā fiziski, tā arī emocionāli un mentāli un lai mums visiem būtu stipra veselība.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē