• Rimi Rīgas maratons atklāj reģistrāciju Bērnu dienai

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rimi Rīgas maratona nedēļas nogali atklās Bērnu diena, ļaujot kustību prieku piedzīvot pašiem mazākajiem pasākuma dalībniekiem un ģimenēm. No šodienas, 4. marta, atklāta reģistrācija Bērnu dienai Rimi Rīgas maratona oficiālajā mājaslapā, informē pasākuma rīkotāji.

    16. maijā skriešanas svētkus varēs izbaudīt 15 000 ģimenes un bērnu, piedaloties 4,2 km garajā Ģimeņu skrējienā, 60 m distancē Sprinta Karalis un Karaliene vai mazajās trasītēs Happy mazuļiem (200 m un 400 m).

    "Rimi Rīgas maratons, kā jau minējām 30. sezonas atklāšanas pasākumā, šogad turpinās pievērst īpašu uzmanību un rūpes ģimenēm, jauniešiem un bērniem.

    Katru gadu cenšamies pielikt, lai ģimenes varētu baudīt aktīvu kopābūšanu lielākajos skriešanas svētkos Baltijā.

    Pirms nedēļas atklājām pieteikšanos Latvijas Skolu kausam, kurā šogad līdz 5000 ir palielināta kvota tiem skolēniem, kuri varēs maratonā piedalīties par simbolisku dalības maksu. Šodien atklājam Bērnu dienu, kurā sagaidīsim līdz pat 15 000 ģimeņu un pašus mazākos dalībniekus, kas ir par 2000 vairāk nekā pagājušogad. Paldies mūsu galvenajam partnerim Rimi par stabilu Bērnu dienas pamatu ielikšanu šo septiņu gadu laikā," uzsver Rimi Rīgas maratona direktors Aigars Nords.

    Bērnu diena tiks atklāta ar Ģimeņu skrējienu 4,2 km garumā pašā Rīgas centrā. Ģimeņu skrējienā aicināti piedalīties visa vecuma bērni bez vecuma ierobežojuma kopā ar ģimeni, radiem vai draugiem. Bērnu dienas Ģimeņu skrējienā tiks veikta laika kontrole un pēc skrējiena visiem dalībniekiem būs pieejamas finišētāju medaļas un spēcinoši našķi, kā arī diploms ar rezultātu maratona mājaslapā.

    Paralēli Ģimeņu skrējienam starti tiks doti arī Bērnu dienas mazajām trasītēm un aktivitātēm. No plkst. 10.00 rītā uz kārtīgu izskriešanos tiek aicināti jaunie skrējēji līdz 12 gadu vecumam. Šogad skriešanas trasītes 11. novembra krastmalā plānotas 200 m un 400 m garumā. Īpašas rūpes par pašiem mazākajiem šogad uzņēmies zīmols Happy, kurš piedāvās šķēršļu trasīti Happy mazuļiem un bērnu pārtīšanas zonu jaunajām ģimenēm. Savukārt plkst. 12.00 stundas garumā jau otro gadu norisināsies skriešanas izaicinājums Sprinta karalis un karaliene, kurā tiks kronēti dienas ātrākie 60 m skrējēji. Paralēli skriešanas trasītēm 11. novembra krastmalā visas dienas garumā visu vecumu dalībniekiem būs iespējams iesaistīties radošās un izzinošās aktivitātēs.

    Dalība Bērnu dienas 200 m, 400 m un Happy mazuļiem trasītēs ir bez maksas, dalības maksa Ģimeņu skrējienā ir 5 eiro par vienu skrējēju, distancē Sprinta Karalis un Karaliene – 2 eiro.

    Tie, kuri jau reģistrējušies Ģimenes skrējienam, distancē Sprinta Karalis un Karaliene varēs skriet bez papildu maksas. Dalībnieki tiek aicināti reģistrēties laicīgi, jo limits aktivitātēm 11. novembra krastmalā būs 15 000 dalībnieku, savukārt Ģimeņu skrējienam - 5000 dalībnieku.

    Bērnu dienas tradīcija aizsākās 2013. gadā kā pavisam neliela aktivitāte vecākiem ar bērniem. Šo gadu laikā Bērnu dienas popularitāte ir ievērojami augusi, vislielāko dalībnieku skaitu sasniedzot pērn 2019. gadā, kad uz dažādām skriešanas aktivitātēm pulcējās teju 13 000 dalībnieku. Sagaidāms, ka šogad pasākuma popularitāte tikai augs, ļaujot 16. maijā pasākumā iesaistīties vismaz 15 000 jauno skrējēju un viņu ģimenēm.

    Reģistrācija Bērnu dienai

    Bērnu dienas visām distancēm iespējams reģistrēties Rimi Rīgas maratona mājas lapā www.rimirigamarathon.com sadaļā Bērnu diena. Bērnus pasākumam jāpiesaka tiem pieaugušajiem, kuri 16. maijā plāno piedalīties un varēs uzraudzīt bērnus Bērnu dienas skrējienos un aktivitātēs.

    Starta numurus visām mazajām trasītēm, kas norisināsies bez laika kontroles, reģistrēto dalībnieku vecāki un ģimenes locekļi no 30. aprīļa līdz 16. maijam, uzrādot reģistrācijas brīdī saņemto apstiprinājuma vēstuli (vēlams elektroniski, saudzējot dabu), varēs izņemt reģistrācijas brīdī izvēlētajā vietā: vai nu vienā no trim Rimi veikaliem – t/c Alfa, t/c Spice vai Rimi veikalā Pulkveža Brieža ielā 33a, vai 15. maijā Rimi Rīgas maratona EXPO no 10.00 līdz 20.00 un 16. maijā EXPO no 10.00 līdz 14.30.

    Savukārt Ģimeņu skrējiena starta numuri būs aprīkoti ar īpašu laiku mērīšanas čipu, tādēļ tos izņemt būs iespējams tikai Rimi Rīgas maratona EXPO 15 maijā no 10.00 līdz 20.00 un 16. maijā pie īpaša Pēdējā brīža lodziņa no 9.00 līdz 9.45.

    ArīSprinta Karaļa un Karalienes numurus varēs izņemt tikai EXPO 15. maijā visu dienu un 16. maijā līdz 12.30. Starta numurus 11. novembra Krastmalā izņemt nebūs iespējams.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē