• Latvijas pasta organizētajā Tēva dienas akcijā nosūtīti 16 000 pastkaršu

    Attiecības
    Ziņu aģentūra LETA
    3. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: pasts.lv
    AS Latvijas pasts sadarbībā ar Latvijas vecāku organizāciju Mammamuntetiem.lv rīkotajā Tēva dienas pastkaršu sūtīšanas akcijā nosūtīti 16 000 pastkaršu, aģentūru LETA informēja Latvijas pasta pārstāve Gundega Vārpa.

    Viņa minēja, ka visvairāk apsveikumu šogad saņems Jāņi – šogad tētiem ar šādu vārdu nosūtītas 1319 pastkartes, kas ir par 179 pastkartēm vairāk, nekā Jāņi saņēma 2018.gada akcijā. Otri populārākie Tēva dienas pastkaršu saņēmēji ir Andri, kuriem sūtīto pastkaršu skaits gan salīdzinājumā ar pagājušo gadu ir samazinājies par 66 pastkartēm, veidojot 555 pastkartes. Savukārt Juri saņems 449 pastkartes, kas arī tas ir mazāk nekā pērn, kad Juriem tika adresēti 509 Tēva dienas sveicieni pastkaršu formātā.

    Populārāko pastkaršu saņēmēju vārdu topā ir arī Māri, Edgari, Mārtiņi, Aivari, Kaspari, Aigari un Normundi, bet attiecībā pret iepriekšējā gada kampaņu pirmajā desmitniekā vairs nav Ivaru un Uldu, informēja kompānijā.

    Rīgā dzīvojošie tēti šogad tiks sveikti ar 1450 pastkartēm, kas ir vairāk nekā 2018.gadā, kad viņiem tika nosūtīti 1100 pastkaršu. Tajā pašā laikā ārpus galvaspilsētas visvairāk Tēva dienas sveicienu ceļos uz Valmieru – 822 pastkartes (gadu iepriekš – 675), Tukumu – 630 (367) un Liepāju – 598 pastkartes (523). Aktīvi tiek sveikti tēti arī Jelgavā, Cēsīs, Bauskā, Siguldā, Ventspilī, Ogrē un šo pilsētu apkaimes teritorijās.

    Tēva dienas pastkaršu sūtīšanas akcijas interneta vietnē nosutipastkarti.lv, kur iespējams autorizēties ar Facebook vai Twitter kontu, Latvijas pasts rīko kopš 2014.gada, veicinot tēta lomas izpratni sabiedrībā un popularizējot Tēva dienu.

    Apvienojot pastkaršu sūtīšanas tradīciju ar mūsdienu digitālo tehnoloģiju iespējām, Latvijas pasts kopš 2011.gada organizē pastkaršu sūtīšanas akcijas sociālajos tīklos. Populārākās no tām ir Mātes un Tēva dienas pastkaršu sūtīšanas kampaņas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē