• 25 idejas bērnu dāvanām, ko ērti pasūtīt internetā

    Svētki
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Dāvanu pirkšana lielveikalā šogad ir ierobežota. Ko darīt? Jāmeklē un jāpasūta internetā! Te būs idejas bērnu dāvanām, īpašu uzmanību pievēršot arī mazbudžeta dāvanām, kā arī tādām, ko vecāki saviem bērniem var izveidot paši.

    Uzreiz jāsāk ar atrunu, ka dažām no šīm dāvanām konkrētas internetveikala adreses nebūs, jo piedāvājums ir gana plašs daudzos no tiem, atliek tikai ieguglēt vai interneta vietnē kurpirkt.lv atrast sev tīkamāko modeli par labāko cenu.

    1. Elektriskā zobubirste. Lai arī drēbju un sadzīves priekšmetu dāvināšana bērniem nav tā labākā ideja, elektriskā zobubirste šiem aizspriedumiem nepakļaujas. Grūti pateikt, kas tā par maģiju, bet par elektrisko zobubirsti bērni priecājas jau tad, kad izšķīlušies viņa pirmie zobi un šī interese nenoplok līdz pat pusaudžu vecumam.

    2. Radošo darbu komplekti. Internetveikalos un grāmatu veikalos var atrast ļoti plaši piedāvājumu, šoreiz gribētu izcelt Latvijas mazos ražotājus:

    Foxthemaker.com — Izklaidējoši un radoši komplekti bērniem ar visu nepieciešamo vienā kastē — izšūšana, sapņu ķērāju taisīšana, T kreklu apdruka, u.c..

    RA:Ro — radoši komplekti bērnu priekam, piemēram, pie ledusskapja liekami magnētiņi, ko pašam izkrāsot.

    Kopaa.eu —  prasmes attīstošas un paliekošas rotaļlietas un preces bērniem. PIemēram, naglošanas un vēršanas spēles bērniem. 

    Puzzli – attīstošas koka puzles mazajiem. 

    KarliiDesign – attīstošas koka rotaļlietas sīkās motorikas trenēšanai.

    3. Daudzfunkcionāla svilpe āra pastaigām un pārgājieniem – svilpe, palielināmais stikls, kompass, temperatūras mērītājs un lukturītis – viss vienā! Turklāt atbilstoši bērna interesēm un vecumam var izvēlēties atbilstošu modeli cenu kategorijā no 6–20 eiro. Viens no veikaliem, kur tādu nopirkt: skyhunters.lv.

    4. Alternatīva svilpei var būt lādējams lukturis, kompass, lielākiem bērniem arī daudzfunkcionāls nazis.

    5. Vigvams vai telts. Arī tad, ja mitinaties dzīvoklī un tuvāko mēnešu laikā neplānojat pārgājienā, bērns novērtēs, ja vinam būs iespēja tikt pašam pie savas telts. Turklāt neliela izmēra telti var uzsliet arī istabā. Ideāls štābiņš. 

    6. Trauki. Mazākiem bērniem – spēļu trauki, lielākiem bērniem – sava īpašā krūze vai termokrūze. Turklāt ar mūsdienu apdrukas iespējām, vari pasūtīt bērnam stilīgu krūzi ar vēstījumu tieši viņam, piemēram, Lasīt grāmatas ir stilīgi!

    7. Lasīt grāmatas tiešām ir stilīgi! Un Latvijas grāmatveikali jau sen ir pielāgojušies pasūtījumiem internetā, tāpēc vienā sūtījumā grāmatas var nokomplektēt visai ģimenei. Turklāt bērniem ļoti patīk arī kancelejas preces radošām izpausmēm — marķieri, līmlapiņas, guašas, krāsainās smiltis, u.c. Piemēram, laba ideja — krīta marķieris, ar kuru var zīmēt uz loga, bet vēlāk zīmējumu notīrīt līdzīgi kā tāfeles krītiņu. Citiem vārdiem, gribi ietaupīt laiku un sarūpēt vērtīgas dāvanas, atver: lielsmazs.lv, zvaigzne.lv, janisroze.lv vai citu interneta grāmatveikalu.

    8. Runājošā pildspalva un interaktīvās Lupatiņu grāmatas. Atceraties, kā Harija Potera filmā atdzīvojās bilžu rāmīši un avīzes? Runājošā pildspalva paveic ko līdzīgu tikai ar skaņu. Skatot Lupatiņu grāmatu ar runājošo pildspalvu, to var ne tikai lasīt, bet arī klausīties un pildīt dažādus uzdevumus. Piemērota pirmskolas vecumam, bet garantēts, ka būs interesanti arī lielākiem bērniem, kuriem joprojām mīļi Lupatiņi! Meklē: lielsmazs.lv

    9. Led lampiņas – gan gada tumšākajā laikā, gan arī citos gadalaikos gan meitenēm, gan puišiem patīk lampiņu virtenes, kas rada mājīgumu ikvienā iekštelpā vai āra terasē. Turklāt arī iespējas nopirkt ir visplašākās — sākot no lampiņu virtenēm par pāris eiro.

    10. Sēžampufs. Bērniem patīk, jo to var izmantot ne tikai ērtai sēdēšanai un gulēšanai, bet arī dažādām rotaļām. Latvijā ražoti pufi – pupumaiss.lv

    11. Mikroskops – ideāla dāvana gan lieliem, gan maziem bērniem, kas interesējas par dabu.

    12. Gaismas galds – šī būs dāvana no dārgā gala, jo lētākais galds maksā ap 60 eiro. Taču, ja cena nav šķērslis, bērns noteikti priecāsies. Te Latvijā račoti gaismas galdi: ecopack.biz.

    13. Leļļu mājas un virtuves. Iespējas internetā ir visplašākās. Te Latvijā ražotas leļļu mājas, roku darbs. Cenas no 65–180 eiro — Lellumajas.lv.

    14. Instrumentu kaste — patiks gan darbīgiem puišiem, gan meitenēm. 

    15. Moluk rotaļlietas, kas īpašas ar to, ka atīsta bērna iztēli, jo šķietami vienkāršās formas mantas var izmantot visdažādākajās rotaļās, piemēram, Bilibo bumbas var izmantot kā trauciņus, pakalnus vai jebko citu. Nopērkamas Muki.lv.

    16. Bezvadu skaļrunis vai bezvadu austiņas. 

    17. Galda spēles. Joprojām topā ir Scruble, Katanas ieceļotāji, Dixit, dažādas izlaušanās spēles un citas. Meklē: brain-games.lv. 

    Mazbudžeta dāvanas:

    18. Sniega bumba — ticiet vai nē, bet bērni ir sajūsmā par mazo sniega brīnumu stikla kupolā.

    19. Burbuļu pūšamais – patīk visos gadalaikos un visos vecumos!

    20. PlastilīnsPlay doh, parastais vai paštaisītais. Te recepte: Paštaisīts plastilīns un veidojamā masa no pastilām

    21. Brīnumsvecītes no kurām taisīt brīnumsvecīšu koku (sakarināt kokā un visas reizē iedegt)!

    22. Izdrukātas uzdevumu un dienasgrāmatas lapas, piemēram, Teo darba lapas bērniem.

    23. Bilžu rāmītis, albums vai fotogrāmata.

    24. Bērna pašapziņas grāmatiņa — jebkāda formāta kartīte, blociņš, burtnīca, kurā visi ģimenes locekļi sarakstījuši bērna labās īpašības, talantus un sasniegumus, kas stiprina bērna pašapziņu un labās domas par sevi.

    25. Kuponu grāmatiņa ar pakalpojumiem, ko bērns var izmantot jebkurā laikā – Pēdu masāža, Šodien pagatavošu tavu mīļāko saldēdienu, Šoldien lasīsim tavu mīļāko grāmatu, Skatīsimies tavu mīļāko filmu, Visu dienu teikšu tev tikai Jā, u.c..

    Ko nedāvināt?

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē