• 11. decembrī Rīgā notiks Starptautiskais Ziemassvētku vecīša skrējiens

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ziemassvētku vecīša skrējiens ir labdarības akcija, kas notiks Rīgā jau 15. reizi. Skrējiens sāksies 11. decembrī plkst. 11:00 Rīgā, Doma laukumā, Vecrīgā. Tas ir atvērts visiem, kas nopirkuši biļeti.

    Labdarības akcijai savāktie līdzekļi nonāks Ronald McDonald House Charities Latvija (RMHC Latvija) bērnu Mobilā Veselības aprūpes centra programmai, kas ceļo uz nomaļiem Latvijas reģioniem un sniedz bērniem līdz 18 gadu vecumam bezmaksas medicīniskos pakalpojumus tuvāk viņu mājām.

    RMHC Latvija strādā ciešā sadarbībā ar Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu. Un kopš 2010. gada RMHC Latvija bērnu Mobilās Veselības aprūpes centra programma ir sniegusi vairāk nekā 51 000 bezmaksas medicīniskos pakalpojumus bērniem Latvijas lauku reģionos.

    Visi tiek laipni aicināti piedalīties Ziemassvētku vecīša skrējienā, jautri pavadot laiku kopā Ziemassvētku garā, tai pašā laikā arī palīdzot savākt līdzekļus bērnu veselības aprūpei.

    Ziemassvētku vecīša tērpus (biļetes) var nopirkt internetā, skrējiena mājas lapā, www.santafunrun.lv, vai 11. decembrī, Doma laukumā, no plkst. 9:00. Ziemassvētku vecīša tērpa cena ir 15 EUR. Pirms skrējiena, īpaši viesi vadīs iesildīšanās aktivitātes.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē