• VIDEO: Astroloģes prognoze jūnijam: “Gaidāms aktīvs mēnesis ar ļoti labām iespējām nopelnīt!”

    Ezoterika
    Ilvija Melne
    Ilvija Melne
    1. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Par jūnijā gaidāmajām planētu pārejām, kas mainīs fona enerģētiku un ieviesīs pārmaiņas attiecībās un naudas lietās stāsta astroloģe ar 25 gadu pieredzi, mācību centra “Saskarsme” vadītāja Ingūna Zeltiņa.

    No 4. jūnija Merkurs kļūs direkts, un līdz ar to atrisināsies problemātiskie jautājumi saistībā ar tirdzniecību, tehniku, komunikāciju, saskarsmi. Var atsākt kārtot darījumus, atrisināt biznesa jautājumus, atjaunot kontaktus, iegādāties automašīnas, sadzīves tehniku, doties ceļojumos, veiksmīgi pabeigt mācības un nokārtot eksāmenus.

    Labvēlīgu Merkura aspektu dēļ 10.- 12. jūnijā un 22. jūnijā var noteikt jaunus mērķus, rakstīt plānus, sakārtot savstarpējās attiecības.

    Arī mīlestības planēta Venēra šomēnes mūs iepriecinās. 11. jūnijā būs precīzs Venēras savienojums ar Urānu, kas jūtās un emocijās var ienest izteiktu spilgtumu, kā arī pēkšņus, negaidītus notikumus attiecību un finanšu sfērā, tāpēc no 9. līdz 13. jūnijam jābūt uzmanīgiem naudas jautājumos.

    14. jūnijā Pilnmēness iestāšanos un ietekmi visvairāk izjutīs Strēlnieka zīmes pārstāvji. Šis Pilnmēness būs ļoti īpašs, jo būs iespēja gūt jaunas atklāsmes un izšķirt patiesību no meliem. Jūnija Pilnmēness laiks no mums prasīs godīgu rīcību, pieturēšanos pie noteikumiem, disciplīnas un iepriekš noteiktajiem plāniem.

    Līdz ar Saules ieiešanu Vēža zīmē mūsu dzīves priekšplānā izvirzīsies jautājumi par mājām, ģimeni, īpašumiem, drošības sajūtu.

    Jūnija trešajā dekādē aktualizēsies arī naudas jautājumi un būs ļoti labas iespējas nopelnīt, piesaistīt finanses, savā dzīvē ieslēgt jaunas, tālejošas programmas naudas ziņā. Jūnija beigas būs arī ļoti labs laiks jauniem iesākumiem.

    Astroloģe arī brīdina par spriedzes pilno Saules kvadratūru ar Jupiteru 29. jūnijā un aicina šajā dienā izvairīties no pārmērībām, neadekvātas uzvedības un pārsteidzīgas situācijas izvērtēšanas. Vairāk uzziniet noskatoties video!

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē