• Rūta Dvinska vadīs jaunu raidījumu un aicina pieteikt savu dārzu pārvērtībām

    Aktuāli
    Ilvija Melne
    Ilvija Melne
    18. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Matīss Markovskis
    No aprīļa televīzijas kanālā “TV3” būs skatāms jauns raidījums “KasDĀRZĀ”, kurā profesionāļu komanda dārzos palīdzēs izveidot jaunu plānojumu un stādījumus.

    “Mēs jau sen bijām pelnījuši raidījumu par dārzu, vai ne?! Tad nu beidzot tas notiek, un es esmu pateicīga, ka man ir iespēja to nogādāt līdz jums! Šis būs viens aizraujošs un zaļš piedzīvojums!” savā Instagram kontā ar aizrautību raksta Rūta Dvinska.

    Ja vēlies savā dārzā ieraudzīt jaunas puķu un garšaugu dobes, pārplānot taciņas, izveidot augļu dārzu vai ieviest citas pārmaiņas – piesakies! Pat ja tavs dārziņš ir ieaudzis nezālēs, nešķiet pareizi izplānots vai tā vietā vēl plešas smilšu lauks – ļauj “KasDĀRZĀ” profesionāļu komandai palīdzēt izveidot tavu sapņu dārzu!

    Raidījuma veidotāji atklāj, ka dārza pārvērtības īstenos vairāki dārza labiekārtošanas uzņēmumi, bet sīkāku informāciju vēl neizpauž.

    Pieteikšanās dalībai raidījumā notiek no 17. februāra līdz 20. maijam, aizpildot pieteikuma formu tiešsaistes anketā: https://www.tv3.lv/kasdarza/

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē