• Kā mājas nosaukums vai numurs ietekmē tavu likteni?

    Ezoterika
    Kaija Zemberga
    25. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: majeczka / Shutterstock
    Kāpēc vienā mājā skan smiekli, brīvdienas pārvēršas par saviesīgu ballīti, bet citā saimnieki izvēlas klusu, noslēgtu dzīvi? Tāpat kā cilvēka vārds nosaka īpašnieka likteni, arī mājas vārds vai mājokļa numurs ietekmē saimnieku dzīvesveidu, noskaņojumu un sajūtas. Skaitļa kods norāda arī to, cik daudz līdzekļu un enerģijas saimnieki iegulda īpašumā.

    Lai noskaidrotu, kāda skaitļa vibrācijas numeroloģijas rindā no 1 līdz 9 valda tavās mājās, ir jāzina tikai mājas numurs (ja dzīvo daudzdzīvokļu namā, jāizvēlas dzīvokļa numurs) vai mājas vārds. Ja skaitli veido divi cipari, tie ir jāsaskaita un jāvienādo līdz viencipara skaitlim.

    Piemērs: mājas numurs ir 13 (1+3=4), un tas nozīmē, ka šajā ēkā valda četrinieka vibrācijas. Ja tavai mājai ir vārds, to viegli var pārvērst skaitļu matricā, jo katram alfabēta burtam atbilst skaitlis (skat. tabulu). Tos saskaita un reducē līdz viencipara skaitlim.

    Piemērs: ja mājas vārds ir Zvejnieki (5+4+7+6+3+4+7+7+4=47=4+7=11=1+1=2), tā numeroloģiskais kods atbilst skaitlim 2. Ja mājas numurs vai mājas vārda kods sakrīt ar tavu dzīves ceļa skaitli, kas veidojas, saskaitot dzimšanas datus (gadu, mēnesi un dzimšanas datumu), tu šajā īpašumā jūties ļoti labi un nav vēlams to mainīt.

    Ja tava mājokļa skaitļa kods ir 1

    • Mājoklis ar vieninieka vibrācijām piemērots uzņēmējiem, firmu vadītājiem, cilvēkiem, kas vēlas dzīvot saskaņā ar savām interesēm, ir neatkarīgi, pārliecināti par sevi, radoši, apveltīti ar oriģinālām idejām. Vide ir sakopta, zāliens nopļauts, telpas tīras. Mājoklis nav piemērots cilvēkiem, kam nepatīk vientulība, taču reizēm saimnieki vēlas savā namā atpūsties no sabiedriskām aktivitātēm un cilvēkiem. Ir jābūt pacietīgiem, jo bieži vien mājās visi vēlas būt karaļi, taču nav neviena kalpa.
    • Šajā namā skan bērnu čalas, ir mīļdzīvnieki. Telpas ir plašas, grezni iekārtotas, mājoklī valda zeltainie un oranžie toņi, ir antikvāras mēbeles ar kokgriezumiem. Pie sienām ir mākslinieku gleznas. Bieži vien mājoklis ir pieticīgāks, nekā saimnieks vēlētos.

    Ja tava mājokļa skaitļa kods ir 2

    • Piemērota vieta mīlniekiem vai ģimenei. Mājā dzīvojošie ir jūtīgi. Konfliktsituācijas cenšas risināt mierīgā ceļā, tiecas pēc harmonijas, saskaņas attiecībās. Mājoklis piemērots cilvēkiem, kas vēlas izzināt dzīvi, attīstīt garīgās spējas un intuīciju. Ja dzīvesvietā valda divnieka vibrācijas, mājinieki dzīvo saskaņā ar dabu, viņus interesē mūzika, māksla, fiziskas aktivitātes. Māja atrodas ūdens tuvumā, ir dārzs un augļu koki. Ēkā ir plaša virtuve, jo saimniekiem patīk gatavot un pieņemt ciemiņus.
    • Svarīgs interjera elements ir antikvāras mēbeles un priekšmeti. Mājoklī valda balti, sudrabpelēki, bēši toņi. Ir neliels haoss, jo īpašnieks nelabprāt met laukā ģimenes relikvijas, nolietojušos traukus, apģērbu un citas mīļlietas. Ar laiku gan pašam kļūst par šauru.

    Ja tava mājokļa skaitļa kods ir 3

    • Mājoklis, kur valda brīva, priecīga, radoša atmosfēra. Te dzīvo bezrūpīgi cilvēki, kas mīl sabiedrību, svētkus. Kā itāļu ģimenītē, citam ar citu komunicējot, bieži uzvirmo vētrainas diskusijas.
    • Trijnieka vibrācijas rosina paplašināt redzesloku.
    • Mājoklī notiek jautras ballītes un izklaides pasākumi, tajā virmo garīgā un seksuālā enerģija. Parasti te dzīvo apburoši un pievilcīgi cilvēki, kas respektē citu uzskatus un viedokli. Te valda radoša nekārtība. Tā kā mājiniekiem patīk baudīt dzīvi, garšīgi paēst, mājokļa centrā ir virtuve, ērta atpūtas zāle ar lielu televizoru un plaša vannasistaba. Trijniekam patīk mākslas priekšmeti, ap māju ir iekopts skaists dārzs.

    Ja tava mājokļa skaitļa kods ir 4

    • Šā skaitļa vibrācijas simbolizē stabilitāti un drošību. Īpašumā dzīvo praktiski cilvēki, kam patīk strādāt ar rokām, darbaholiķi. Tā iemītniekiem ir viens mērķis dzīvē, viņi daudz laika pavada kopā, iekopjot apkārtni un strādājot dārzā.
    • Bieži šā mājokļa īpašnieki nes darbu uz mājām vai mājās ir iekārtojuši biroju.
    • Mājā valda kārtība, vienkāršība, saimnieki nav raduši izdot lielu naudu dzīvesvietas iekārtošanai, taču ar darbu un izdomu spēj panākt apbrīnojamu efektu. Citi saimniekus apbrīno par unikālām interjera detaļām, ko tie veidojuši savām rokām. Interjerā dominē klasiskas vērtības – koks, akmens, izmantoti brūni, zaļi un dzelteni toņi, ir daudz istabas augu.

    Ja tava mājokļa skaitļa kods ir 5

    • Šajā mājā dzirkstī enerģija, ir saspringts dzīves ritms. Saimnieki bieži runā pa telefonu, raksta īsziņas vai e-pasta vēstules. Iemītnieki labprāt ceļo, dodas uz pasākumiem, ballītēm un paši mājās pieņem viesus. Viņi meklē romantiskus piedzīvojumus un bieži uzturas ārpus mājas. Ideāla vieta žurnālistiem, zinātniekiem, fiziski un garīgi aktīviem cilvēkiem. Te nevienam nav garlaicīgi.
    • Šā mājokļa saimniekiem piemīt īpaša harisma, viņiem tīk sāncensība. Patīk pārmaiņas, tāpēc bieži pārbīda mēbeles. Intelektuālā piecnieka enerģija mudina iekārtot bibliotēku vai kabinetu. Pie mājas ir sporta laukums, parks vai mežs, jo saimniekiem patīk uzturēties svaigā gaisā.

    Ja tava mājokļa skaitļa kods ir 6

    • Šā skaitļa vibrācijas simbolizē mieru, harmoniju, labestību, veiksmi, izaugsmi. Piemērota vieta ģimenēm ar bērniem. Sešnieka kods ir tuvs māksliniekiem, advokātiem, skolotājiem, priesteriem. Šajā mājā vienmēr laipni gaidīti ciemiņi. Mājasmāte parūpēsies par bagātīgi klātu galdu un omulīgu atmosfēru. Šis skaitlis modina draudzības un mīlestības jūtas, mājinieki šajās vibrācijās atpūšas un iegūst otro elpu. Telpas ir plašas, pasvītro saimnieka atvērto raksturu. Iekārtojot mājokli, izmantoti viegli kopjami materiāli.
    • Dizainu veido laikmetīgas, greznas mēbeles, mākslas priekšmeti. Interjerā priekšroka dota tumši ziliem, purpurkrāsas vai violetiem toņiem. Svarīgs elements ir kamīns un grāmatu plaukti. Pie mājas krāšņi zied dažādu šķirņu, arī eksotiskas puķes. Ir mīļdzīvnieciņš.

    Ja tava mājokļa skaitļa kods ir 7

    • Mājas saimniekiem ir nepieciešama atsevišķa telpa, kur pabūt vienatnē ar sevi, savām domām, izanalizēt pagātnes pieredzi un šābrīža situāciju, atpūsties un atjaunot spēkus. Var būt izveidota atsevišķa telpa vai pagalmā uzbūvēta piramīda meditācijām un garīgām praksēm.
    • Šis mājoklis ir piemērots noslēgtiem cilvēkiem – filozofiem, metafiziķiem, IT speciālistiem. Septiņnieka enerģija rosina pilnveidoties garīgi, nevis vairot materiālos labumus. Tāpēc mājoklis bieži vien ir askētisks. Tā iekārtošanā nereti izmantoti laika pārbaudīti materiāli – koks un akmens, bieži vien dizainā ir kāds ķieģeļu sienas vai koka sijas atsegums. 

    Ja tava mājokļa skaitļa kods ir 8

    • Veiksmīgs skaitlis. Mājas īpašniekiem sola izaugsmi, finansiālu veiksmi un labklājību. Šajā mājoklī pārsvarā dzīvo sabiedrībā zināmi cilvēki, uzņēmēji, kam ir augsts amats, nopelni kādā jomā. Saimnieki māk prasmīgi ieguldīt naudu un rīkoties ar finanšu līdzekļiem. Tas labi pamanāms arī mājoklī, jo dzīvesvietas labiekārtošanai īpašnieki līdzekļus nežēlo.
    • Dzīves telpa iekārtota vai nu pilsētas centrā, vai ārpus pilsētas elitārā privātmāju teritorijā. Plašas telpas, mūsdienīgs dizains, kurā izmantotas stikla, metāla detaļas, lieli logi, moderna sadzīves tehnika, elektronika – tas viss raksturīgs mājoklim, kurā valda astoņnieka enerģija. Saimnieki nepieķeras savam īpašumam. Var pēkšņi izdomāt to pārdot un pārcelties uz citu vietu.

    Ja tava mājokļa skaitļa kods ir 9

    • Mājoklis, kur valda mīlestības, altruisma un līdzjūtības enerģija. Mājinieki cits par citu rūpējas, ir pateicīgi par to, kas viņiem ir, un nesapņo par to, kas varētu būt. Viņi dalās ar kaimiņiem, viegli šķiras no lietām, kas ir nokalpojušas savu laiku.
    • Īpašumā, kur valda deviņnieka enerģija, ir vai nu pedantiska kārtība, vai haoss.
    • Šī ir lieliska vieta, kur garīgi attīstīties un pavadīt mūža nogali. Šī skaitļa enerģija pievelk cilvēkus un naudu, pateicoties saimnieku līdzcietībai un gudrībai. Māja parasti atrodas pie ūdens, un arī interjerā ir ūdens motīvi, piemēram, akvārijs ar zivtiņām, dzīves telpa ieturēta zilganos toņos. Mājoklis ir pilns ar lietām, kas īpašniekiem sniedz emocionālu labsajūtu, – senlaicīga kumode, pie sienām gleznas, uz atpūtas dīvāna – spilveni.  Īpašumā, kur valda deviņnieka enerģija, ir vai nu pedantiska kārtība, vai haoss.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē