• Ideālā māja Vēža zīmē dzimušajiem

    Horoskopi
    Ieva Rāviņa
    21. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ģimeniskajam Vēzim dzīvesvietas iekārtošanā svarīga loma ir ieradumiem un tradīcijām. Konsultē astroloģe Kaija Zemberga.

    Atslēgas vārds mājokļa interjerā ir dabiskums. Viņam patīk mājoklis ar stāstu un vēsturi, tāpēc viņš izvēlas dzīvot vecā mājā, muižā, labprāt iegādājas vecu lauku māju.

    Romantiskajā stilā iederas pītas mēbeles, ar audumu pārvilkti un dekoratīviem pārklājiem pārsegti dīvāni un klubkrēsli, kumodes un skapji, kas atgādina vasaras brīvdienas laukos pie vecmāmiņas, zaļganas tapetes retro stilā. Var būt neliels akvārijs. Svarīgi, lai dzīvojamajā zonā valda mājīga, rāma, omulīga gaisotne, kur ikviens var novilkt apavus un atslābināties. Telpā ir antikvāras mēbeles – masīvs grāmatu skapis, bufete –, redzamā vietā izliktas dzimtas fotogrāfijas, jo Vēzis izjūt ciešu saiti ar pagātni. Mājokļa sirds ir virtuve ar lielu koka galdu centrā.

    Tur gan gatavo, gan ēd, gan atpūšas, gan strādā, gan sarunājas, gan bērni rotaļājas. Virtuves interjerā dominē koks – klasiski koka skapīši ar stiklotām durvīm, kuros glabājas porcelāna un keramikas trauki, kārbiņas ar miltiem, cukuru, mannu un citiem pārtikas produktiem. Lauku mājas atmosfēru paspilgtina grīdas flīzes, vāzē ir svaigi griezti vai sausi ziedi.

    Emocionālo pasauli no citu acīm Vēzis slēpj guļamistabā. Atpūtas zonas iekārtojums atklāj Vēža mīlestību uz komfortu un balto krāsu.

    Centrā ir plata, grezna gulta ar ekstravagantiem spilveniem, kvalitatīvu gultasveļu ar izšuvumiem. Telpa nav piebāzta ar mēbelēm un dekoratīviem elementiem, taču antīka kumode vai skapis palīdz cīņā ar nekārtību – Vēzis ir krājējs, bet lietas kaut kur jāglabā. Ģimeniskais Vēzis lielu uzmanību pievērš bērnistabas iekārtošanai, izmantojot ekoloģiski drošus materiālus un elementus, kas veicina bērna attīstību.

    No sevī uzkrātās emocionālās spriedzes Vēzim palīdz atbrīvoties ūdens procedūras, tāpēc vannasistabā ir liela, dziļa vanna, kur iegremdēties un relaksēties.

    Gaišās sienas un koka skapīši, durvis, plauktiņi rada gaumīgu kontrastu, komforta un siltuma sajūtu. Dizainu var papildināt ar vaska svecēm, gliemežvākiem, krāsainiem akmeņiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē