• IKEA izsludina pieteikšanos mājokļa bezmaksas pārvērtībām

    Māja
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Skandināvu mēbeļu ražotāji IKEA izsludina pieteikšanos bezmaksas pārvērtībām: no telpas visam līdz brīvdienu mājiņai, ko vēlāk demonstrēs TV3.

    Bezmaksas interjera pārvērtībām var pieteikties ne tikai māju vai dzīvokļu īpašnieki, bet arī nevalstiskās organizācijas, uzņēmumu īpašnieki un citi interesenti. Pieteikumā jānorāda izvēlētā telpa, jāpievieno tās attēli un īsi jāapraksta izsapņotais interjers – dod izaicinājumu interjera dizaineriem un pastāsti, kāpēc ir nepieciešamas pārmaiņas un kādām dažādām nodarbēm telpa kalpos pēc pārvērtībām. Vērtēšanas komisija izvēlēsies atbilstošākos pieteikumus un noteiks finālistus, kuru izvēlētā telpa tiks pārveidota bez maksas.

    Pieteikšanās dalībai raidījuma Manas mājas ar IKEA jaunajām sezonām notiek līdz 19. jūnijam vietnē skaties.lv. Raidījuma Manas mājas ar IKEA divas sezonas būs vērojamas rudenī un pavasarī. 

    “Miniatūra dārza mājiņa, nestandarta jumtistaba vai telpa, kas pilda neiespējami daudz funkciju – mūsu interjera dizaineru komanda ir gatava jauniem izaicinājumiem. Skatītāju iemīļotais projekts pieņem vēl nebijušus apmērus – meklējam dalībniekus 16 interjera pārvērtībām,” pieteikties aicina IKEA Latvija Interjera dizaina nodaļas vadītājs Darius Rimks.

    “Ar teju 20 telpu pārvērtībām esam dalījušies iedvesmas stāstos. Ticam, ka mājas nav vienkārši adrese, kur dzīvojam, telpa, kur uzturamies pēc darba. Mājas ir kas daudz vairāk – tā netveramā sajūta, kas liek mums justies labi un droši; vieta, kur varam atgūt spēkus un pavadīt laiku ar mīļajiem. Un ar ģimeņu un telpu pārvērtību stāstiem varam arī citiem izstāstīt un it sevišķi parādīt, kā iespējams “uzburt” vēl labāku māju sajūtu," saka raidījuma producente Liene Vilnīte.

    Rudens sezonas izaicinājums: viena telpa, daudz vajadzību

    IKEA veiktais pētījums atklāja, ka šopavasar pēc ilgā mājās pavadītā laika vairums Latvijas iedzīvotāju (62 %) atzīst, ka siltās jūtas pret savu mājokli nav augušas augumā, un drīzāk ir skaidrāk kļuvis redzams, ka nepieciešami uzlabojumi. Daudzi atzina, ka lielākais izaicinājums ir nekārtība, mantu daudzums un vietas trūkums. Turklāt tagad mājās veic vairāk dažādu aktivitāšu – pavada laiku ar ģimeni, gatavo ēdienus, sporto un audzē zaļumus.

    Karantīnas laiks parādīja, cik svarīgi, lai mājoklis būtu daudzfunkcionāls.

    “Guļamistaba var kalpot kā darbistaba, vannasistaba var pārtapt par skaistumkopšanas salonu, bet dzīvojamā istaba – par skolu vai sporta zāli. Arī balkonu un pagrabu var izmantot lietderīgi. Tāpēc šajā sezonā interjera dizaineri atklās, kā veidot daudzām vajadzībām piemērotu iekārtojumu,” stāsta IKEA pārstāvis.

    Pavasaris - īstais laiks drosmīgiem risinājumiem neparastās telpās

    2021. gada pavasara sezona aicinās pievērsties aizmirstām un neizmantotām telpām. “Daudziem mājās ir telpas, ko nemaz nav tik vienkārši iekārtot. Kā ērti iekārtot vienistabas vasaras mājiņu? Ko iesākt ar šauru gaiteni vai vietu zem kāpnēm? Un kā panākt, lai puspagrabs nešķistu drēgns un nemājīgs? Uz šiem un daudziem citiem jautājumiem dizaineri atbildēs pavasara sezonā,” papildina Darius Rimks. Viņš uzsver, ka raidījuma pamatdoma ir parādīt praktiskus iekārtojuma risinājumus par saprātīgām izmaksām, lai kopīgiem spēkiem īstenotu IKEA vīziju – radīt labāku ikdienas dzīvi daudziem.

    “Ar nepacietību gaidām jaunas iepazīšanas un izaicinājumus. Bez nu jau ierastajām telpām – bērnistabas, guļamistabas, viesistabas un virtuves – gribam iedrošināt cilvēkus nebaidīties iesūtīt arī citādu telpu pieteikumus. Garāža, kas pilda vēl 1001 lietas glabāšanas funkciju, veļas telpa, ietilpīgs pieliekamais, darba kabinets, studija, mazs studio tipa dzīvoklītis un tml. Kā arī aicinām neaizmirst pieteikumā iekļaut ģimenes stāstu – kas ir tas, ar ko esat īpaši, un kāpēc tieši jūsu telpa būs īstā varone nākamajā sezonā,” akcentē producente.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē