• Augusts iesāksies ar siltu un lietainu laiku

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    31. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Nedēļas izskaņā būs mainīgi laika apstākļi, sestdien jau tikai vietām gaidāms lietus, savukārt svētdiena paies bez ievērojamiem nokrišņiem. Augusta pirmā nedēļa gaidāma lietaina, bet silta.

    Naktī uz sestdienu un dienas pirmajā pusē vietām gaidāms lietus, iespējams arī pērkona negaiss. Dienas laikā paaugstināsies atmosfēras spiediens un mākoņu daudzums pakāpeniski samazināsies,  līdz ar to nokrišņi mitēsies un arī svētdien tie vairs nav gaidāmi.

    Brīvdienās gaidāms lēns vējš un, virs teritorijas ieplūstot siltākai gaisa masai, temperatūra dienās paaugstināsies līdz +19…+24°, vēsāks būs vien vietām austrumu rajonos, tur līdz +17…+19°, savukārt naktī termometra stabiņš noslīdēs līdz +11…+17° atzīmei.

    Nākamajā nedēļā nokrišņi gaidāmi katru dienu. 

    Pirmdien, pastiprinoties zema spiediena ieplakas ietekmei, Latviju no rietumiem šķērsos plaša nokrišņu zona – daudzviet gaidāms lietus, lokāli iespējams arī pērkona negaiss.

    Pēc šī brīža prognozēm otrdien Latviju no dienvidiem sasniegs aktīvs ciklons, kas virzīsies pāri teritorijai, daudzviet nesot ilgstošu intensīvu lietu un brāzmainu rietumu, dienvidrietumu vēju. Arī šajās dienās gaiss iesils līdz +18…+24°, naktīs temperatūra saglabāsies +11…+16° robežās.

    Arī nedēļas vidū un otrajā pusē laika apstākļus turpinās noteikt ciklonu darbība, kuru ietekmē  saglabāsies lietains, tomēr mēreni silts laiks.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē