• KONKURSS! Mana ideālā atpūtas vieta dārzā

    Māja un Dārzs
    Ievas Māja
    Ievas Māja
    4. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Varbūt tava ideālā atpūtas vieta ir ābeles zarā iekārts šūpuļtīkls (vislabāk, protams, pašu rokām darināts) vai šūpuļsols pavēnī, varbūt paša būvēta lapene vai ugunsvieta, bet varbūt tā ir kapitāla būve ar kamīnu, pavardu, deju grīdu un visu citu, kas pie labas atpūtas piederas? Ja tā, mēs aicinām tevi piedalīties konkursā.

    Konkursu žurnāls IEVAS Māja rīko sadarbībā ar Makita, kas konkursa uzvarētājam sagādāja lielisku dāvanu – pļaujmašīnu, ar kuru apfrizēt zālienu vai mauriņu ap savu godalgoto atpūtas vietu. Tā darbojas klusi kā kaķis – ar akumulatoriņu –, var pļaut pat tad, ja kaimiņi guļ. Dūmus nekūpina un nesmirdina. Līdzi lādētājs un vairāki rezerves akumulatori – kamēr viens strādā, citi lādējas. Ja ir vēlme, tam pašam aķītim var piepirkt citus rīkus un, piemēram, cirpt dzīvžogu. Vārdu sakot, sapnis, ne balva! Vērts mazliet papūlēties, lai to iegūtu.

    Kas jādara?

    Sava ideālā atpūtas vieta jānofotografē; dažos teikumos jāuzraksta, kāpēc tā ir ideāla; jāpievieno tālruņa numurs; un tas viss līdz 30. jūnijam jāatsūta uz [email protected]!

    Mēs izvēlēsimies interesantākās, aizbrauksim ciemos, sabildēsim, aprakstīsim un parādīsim žurnālā – pa vienai katrā žurnāla numurā līdz pat 6. septembrim, kad paziņosim uzvarētāju.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē