• Koku horoskops oktobrī dzimušajiem

    Horoskopi
    Liena Britāne
    Liena Britāne
    7. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Koki esot saistīti ar kosmiskiem spēkiem un tāpēc arī ar cilvēku likteņiem. Vērtējot planētu ietekmi, katram zodiaka apļa periodam ir izvēlēts savs koks – aizbildnis ar savu pozitīvo starojumu.

    PLŪME

    • 1.–10. oktobris
    • Pixabay
      Pixabay

      Šajās dienās dzimušie ir radoši ļaudis, kas ar lielu sparu var mesties ieceru realizēšanā. Visbiežāk viņiem arī izdodas tās īstenot tā, ka prieks pašiem, bērniem, radiem un kādam plašajā pasaulē. Viņi var stundām, pat nepaceļot galvu, čakli darīt arī praktiskus darbus. Plūmēm nav lielu ambīciju, un tās darbojas galvenokārt prieka pēc. Vienmēr izdara to, ko apsola citiem, taču labprāt pieņem atgādinājumus, ka tuvojas laiks, kad jāiet, jānodod, jāpiezvana…

      Ja kāds Plūmi sarūgtina, tās sirsniņa asaro un skumst ilgi. Par labiem vārdiem katrs domubiedrs savukārt tiek atalgots ar platu un sirsnīgu smaidu. Plūmi interesē viss, kas notiek ar pasauli un cilvēkiem tajā.

      Tikpat ļoti kā viesuļvētra viņpus okeānam Plūmi interesē tās ciltskoks, dzimtas stāsti un vēsturiski notikumi.

      Labprāt ceļo uz vietām, par kurām dzirdētas leģendas, kur daudz vēstures liecinieku, muzeju, baznīcu un pilskalnu. Savas mājas un dārzu kopj rūpīgi. Brīvo laiku labprātāk pavada, skatoties filmas par seniem notikumiem.

      DIEVKOCIŅŠ

      • 11.–20. oktobris

      Oktobra vidū dzimušie ir līdzsvaroti cilvēki, kas augstāk par visu vērtē mieru un harmoniju. Dievkociņu mīl un apbrīno gandrīz visi, kas ar to satiekas. Viņa mājā un dārzā visbiežāk valda kārtība. Ja pašam nav laika, viņš sameklē sev čaklus izpalīgus. Paviršos atšifrē ātri un nevilcinoties lūdz, lai meklē paši savu ceļu.

      Dievkociņš prot atrast izeju no sarežģītas situācijas un to arī izmanto, ja vien ar savu risinājumu neapdraud savus mīļos.

      Nepieciešamības gadījumā var upurēties un meklēt jaunus variantus. Arvien uzmanīgi seko līdzi visam, kas notiek, analizē un vērtē.

      Savu viedokli labprāt pauž plašākam cilvēku lokam. Ir laipns gan pret tuvākiem, gan tālākiem radiem. Labvēlīgi izturas arī pret svešiniekiem, arvien apjautājas, kā klājas, taču ne vienmēr stāstīs par savām patiesajām jūtām, īpaši par nepatiku un neapmierinātību. Uzskata, ka noklusēt reizēm ir labāk nekā teikt acīs skarbu patiesību. Vērtību skalā visaugstāk viņam ir ģimene un darba kolēģi. Dārzā iekārto vietu, kur var netraucēti pafilozofēt.   

      AKĀCIJA

      • 21.–31. oktobris
      • Pixabay
        Pixabay

        Darbīgās un izturīgās Akācijas arvien grib mainīt pasauli – lai zāle būtu zaļāka un saule spīdētu biežāk. Viņas allaž gatavas pārmaiņām un aicina sev līdzi arī citus. Var darboties bez paguruma un atpūšas vien īsu brīdi.

        Apkārtējie nesaprot, kad Akācija vispār guļ, jo var rosīties gan vēlās vakara, gan agrās rīta stundās.

        Veicot reformas, reizēm rīkojas pārāk skarbi un atstāj ērkšķus apkārtējo sirdīs. Tomēr vairākums cilvēku Akāciju mīl un apbrīno.

        Tāpēc viņai netrūkst draugu un paziņu. Grūtāk Akācijai iet ar praktiskiem un ikdienišķiem darbiem, jo to veikšanai vajadzīga pacietība un rūpība. To ne vienmēr saprot tuvinieki, tāpēc mājās bieži gadās sīkas ķildas.

         

         

        Jūtot, ka pietrūkst plašuma domu lidojumam, akācija īsu brīdi skumst, tad saņemas jauniem izaicinājumiem. Labprāt dodas ceļojumos, kāpj kalnos, nebaidās no laivošanas krāčainās upēs. Kaislīga mīlestība, karstas jūtas un ugunīgas dejas – tā ir Akācijas būtība. Tomēr periodiski Akācija var būt arī filozofiski noskaņotas. Tad top romantiski dzejoļi, skaistas mīlestības vēstules un arī pārsteidzoši košas puķu dobes.

         

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē