• Koku horoskops martā dzimušajiem

    Ezoterika
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Koki esot saistīti ar kosmiskiem spēkiem un tāpēc arī ar cilvēku likteņiem. Vērtējot planētu ietekmi, katram zodiaka apļa periodam ir izvēlēts savs koks – aizbildnis ar savu pozitīvo starojumu.

    VĪTOLS

    • 1.–10. marts
    • Šajās dienās dzimušie pirmajā brīdī var šķist visai kareivīgi noskaņoti pret pasauli, taču, iepazīstot Vītolu labāk, kļūst skaidrs, ka dziļi sirdī viņš ir maigs un melanholisks. Svarīgi ir mācēt sadzīvot ar Vītola mainīgo noskaņojumu un daudzajām kaprīzēm, turklāt sliktajos brīžos nemaz nav tik sarežģīti viņa garastāvokli ātri vien uzlabot. Pret citiem prasīgais Vītols ne vienmēr ir tikpat prasīgs arī pret sevi.

      Ja Vītols iemācās nekrist galējībās un līdzsvarot savu dzīvi, viņam izdodas gūt panākumus gan praktiskās, gan mākslinieciskās dzīves jomās.

      Vītols ir taisnīgs, un situācijās, kad jāizšķir kāds strīds, nebūs labāka padomdevēja par viņu. Attiecībās ar cilvēkiem, kas viņam mīļi, Vītols vienmēr ir sirsnīgs, labestīgs un dāsns, ar prieku apdāvina un dažādi mēģina iepriecināt sev tuvos. Ja sanāk vilties mīļotajā cilvēkā, Vītols to ļoti pārdzīvo un ilgi nespēj atgūties.

      Šajā laikā dzimušie ir ļoti strādīgi, viņi spēj nenogurdami rosīties pa dārzu. Vītolam ir gana daudz pacietības, lai izravētu katru nezāli un regulāri nopļautu mauriņu nevainojami gludu. Daudzi arī apveltīti ar zaļajiem pirkstiņiem, tāpēc dārzā viss parasti aug griezdamies.

      LIEPA

      • 11.–20. marts
      • Pixabay
        Pixabay

        Cilvēki, kas dzimuši šajā laikā, ir pievilcīgi un savaldīgi. Liepa ir dāsna un sirsnīga, arvien gatava ziedoties citu labā, tāpēc savā draugu un paziņu lokā iemanto vispārēju cieņu un kļūst par autoritāti. Savā sirdī Liepa ir romantiķe, viņai patīk viss sentimentālais, skaistas lietas, laba mūzika, mākslas darbi, izsmalcināts ēdiens. Svarīgi, lai mājoklis būtu ērti un glīti iekārtots un lai līdzās būtu cilvēks, kas spēj nodrošināt komfortu un pārticību, rūpējoties arī par Liepas labsajūtu un noskaņojumu. 

        Atzinības apliecinājumi un komplimenti Liepai nepieciešami kā gaiss un ūdens.

        Mēdz sapņot vaļā acīm, bieži vien sūrojas, ka sapņi nepiepildās, bet pašai pietrūkst uzņēmības un pacietības, lai tos īstenotu. Ja ir radīti atbilstoši apstākļi, ar prieku nedaudz pasaimnieko mājās un virtuvē, tomēr labprātāk laiku velta grāmatu lasīšanai, rokdarbiem, romantiskām filmām. Necieš ilgstošu vientulību – tad viņā pamostas gan greizsirdība, gan pesimisms. Liepa var aizrauties ar sevis žēlošanu. Ar lielu prieku ceļo, dievina eksotiskas valstis, kur var baudīt dabu, labus ēdienus un romantisku gaisotni.

        LAZDA

        • 21.–31.marts
        • Šajās marta dienās dzimušie ir mērķtiecīgi, izturīgi un prot piemēroties visdažādākajiem apstākļiem. Lazda uzticas saviem instinktiem un intuīcijai, tomēr bieži vien gadās, ka ilgi meklē ceļu uz savu īsto vietu dzīvē. Lai gan Lazda nemaz nemēģina citiem uzspiest savu viedokli un dominēt pār apkārtējiem, vienmēr viņas tuvumā uzrodas kāds, kas pakļaujas un ir gatavs allaž paklausīt un izdabāt.

          Vieniem Lazda var šķist pārāk labsirdīga, citiem – pārlieku prasīga un nepieejama. Vislabāk kopā ar Lazdu jūtas tie, kuri nebaidās riskēt un rēķinās ar to, ka Lazdai bieži mainās noskaņojums, viņa ne vienmēr spēj kontrolēt savas emocijas un saglabāt līdzsvaru.

          Viņa atplaukst tad, ja nav jānoņemas ar sadzīviskām likstām, ja ir iespēja dzīvot skaistā, sakārtotā vidē.

          Svarīgi arī, lai Lazda saņemtu pietiekami daudz atzinības un uzslavu. Satiekot īsto otro pusīti, Lazda kļūst par mīlošu, ļoti uzticamu un pašaizliedzīgu partneri. Lazdai patīk lutināt visu ģimeni, īpaši jau bērnus un mazbērnus. Viņa ar prieku gatavo garšīgus ēdienus, iekārto un rotā māju, iekopj puķu dobes un audzē tur smaržīgus ziedus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē