• Koku horoskops maijā dzimušajiem

    Horoskopi
    Liena Britāne
    Liena Britāne
    8. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Koki esot saistīti ar kosmiskiem spēkiem un tāpēc arī ar cilvēku likteņiem. Vērtējot planētu ietekmi, katram zodiaka apļa periodam ir izvēlēts savs koks – aizbildnis ar savu pozitīvo starojumu.

    Maijā dzimušie labas emocijas gūs, izsmaržojot savu ziedošo krūmu un koku aromātus: jasmīna, kastaņas un ceriņa.

    JASMĪNS (FILADELFS)

    Pixabay
    Pixabay
    •  1.–10. maijs

    Šajā laikā dzimušie nezina, kas ir vidusceļš un kompromisi, viņi uzskatāmi par galējību cilvēkiem. Jasmīna raksturs ir sarežģīts, un ar viņu nav viegli sadzīvot. Mājās viņam noteikti vajadzīgi komfortabli apstākļi, taču gribas, lai tos rada kāds cits. Ja vien iespējams, izvēlēsies darīt tikai to, ko pats grib, taču vajadzības gadījumā pratīs arī pielāgoties. Tomēr, ja sadarbība vairs nebūs izdevīga, bez sirdsapziņas pārmetumiem to pārtrauks un meklēs citu sabiedroto.

    Jasmīnam piemīt gluži vai maģisks pievilkšanās spēks, viņš viegli piesaista sev pretējā dzimuma uzmanību, taču, kad panākts vēlamais, Jasmīns ātri vien zaudē interesi. Kad jūtas noguris, Jasmīns enerģiju atgūst mājas mierā un omulībā, bet, kad mājas siltums viņu atspirdzinājis, tuvinieki uzmundrinājuši un iedrošinājuši, viņš dodas tālāk pasaulē, lai sasniegtu jaunas virsotnes un piepildītu savas neremdināmās neatkarības un brīvības alkas. Ar Jasmīnu ir interesanti sarunāties, viņš labprāt uzklausa citu domas un dod padomus. Jasmīna dārzs allaž zied un smaržo, un izskatās labāk par visiem citiem apkārtējiem dārziem.

    KASTAŅA

    Kastanienblüte
    Kastanienblüte
    • 11.–20. maijs

    Šajās maija dienās dzimst dzīvespriecīgi un izturīgi cilvēki, kas apveltīti ar lielu gribasspēku. Ja vien ko patiesi vēlas, spēj to arī bez īpašām pūlēm sasniegt, taču nereti Kastaņai pietrūkst uzstājības un pašpārliecinātības, un, ja arī apkārtējie viņu neuzmundrina, var palikt pusceļā uz panākumiem.

    Kastaņai mēdz uznākt skumju periodi, neveiksmes pārdzīvo līdz sirds dziļumiem. Materiālās grūtības gan Kastaņa parasti nepazīst un ar dāsnu sirdi palīdz arī citiem. Ja satiek saprotošu un līdzvērtīgu partneri, tad ir lielisks un uzticīgs dzīvesbiedrs. Viņas mājas bieži vien kļūst par pulcēšanās vietu plašam radu un draugu lokam.

    Kastaņa necieš intrigas un aprēķinu.

    Satiekot kādu, kas viņu tikai izmanto, ļoti pārdzīvo un krasi pārtrauc draudzību un sadarbību, turpmāk uzmanoties, lai neielaistu savā dzīvē viltus draugus. Mājīga atmosfēra Kastaņai ļoti svarīga, tāpēc var iztērēt daudz naudas, iegādājoties skaistas un noderīgas lietas mājoklim. Mājas un dārza darbus veic ar prieku, prot nošķirt svarīgo un steidzamo no tā, ko varēs padarīt vēlāk.

    CERIŅŠ

    • 21.–31. maijs

    Maija beigās dzimušie ir godkārīgi sapņotāji, kas bieži vien nenovērtē savas spējas. Ja Ceriņš iemācītos atbrīvoties no paša radīto kompleksu važām, varētu sasniegt vairāk. Strādājot ir pacietīgs, prot iedziļināties sīkumos, tiek galā ar visiem praktiskajiem darbiem, arī tādiem, kas ir ļoti piņķerīgi.

    Aizrāvies ar dažādiem sīkiem darbiņiem, spēj palaist garām daudz svarīgākus notikumus. Pats gan par to nepārdzīvo, taču citi parasti pamana šo ceriņa nespēju atšķirt būtisko no nesvarīgā. Ceriņš neprot ieklausīties savās priekšnojautās un ne vienmēr spēj novērtēt paziņu un kolēģu patiesos nodomus, tāpēc dažkārt sanāk piedzīvot vilšanos. Pārestības ilgi atceras un pārdzīvo.

    Ceriņam ir izteikta pienākuma izjūta, īpaši attiecībā uz ģimeni, bērniem un tuviniekiem.

    Labprāt izvēlas brīvo laiku pavadīt mierīgā atmosfērā, gatavojot lieliskas brīvdienu pusdienas un cītīgi rušinoties puķu dobēs. Svarīgi, lai Ceriņš par savu veikumu saņemtu uzslavas. Prot priecāties arī par citu padarīto un citu dārzos izaudzēto.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē