• Koku horoskops jūnijā dzimušajiem

    Horoskopi
    Liena Britāne
    Liena Britāne
    5. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Koki esot saistīti ar kosmiskiem spēkiem, un tāpēc arī ar cilvēku likteņiem. Vērtējot planētu ietekmi, katram zodiaka apļa periodam ir izvēlēts savs koks – aizbildnis ar savu pozitīvo starojumu.

    Osis

    • 1.–10. jūnijs

    Šajā laikā dzimušie ir enerģiski, zinoši, gudri un komunikabli, taču mēdz izaicināt likteni un ar to spēlēties. Osis ir harismātisks, ar savu pozitīvo enerģiju spēj daudzus apburt un pārliecināt. Var veiksmīgi vienlaikus veikt vairākus darbus. Lieliski māk citus uzmundrināt citus un mazināt skumjas. Uz viņu var paļauties un justies droši viņa aizvējā. Tomēr pret tuvajiem un arī pret padotajiem mēdz būt ļoti prasīgs, ne visi var sadzīvot ar viņa straujo, pat nevaldāmo dabu un stipro raksturu.

    Ja Osis saprot, ka it visā nepieciešama mēra sajūta, tad viņam izdodas atrast iekšējo līdzsvaru un ir vieglāk saprasties ar tuvajiem cilvēkiem. Iemīlas strauji, taču vēlas savu otro pusi allaž turēt ja ne pie rokas, tad vismaz pārredzamā tuvumā. Negatīvās rakstura iezīmes Osim palīdzēs apvaldīt mierīgas dabas cilvēks, kurš allaž Osi uzslavēs par panākumiem, samīļos un vakaros sagaidīs mājās ar siltām vakariņām un uzklātu gultu. Šajās dienās dzimušie prot novērtēt labu ēdienu un dārgas smaržas.

    Skābardis

    • 11.–20. jūnijs

    Pixabay
    Pixabay

    Jūnija vidū dzimušie ir dzīvespriecīgi, pievilcīgi, stipri un veiksmīgi ļaudis ar attīstītu taisnīguma un pienākuma apziņu. Kopā ar viņiem citiem nekad nav garlaicīgi. Pirms pieņemt lēmumu vai spert soli nezināmā virzienā, Skābardis vispirms kārtīgi izlūko apkārtni, pavēro citu cilvēku rīcību un tikai tad pieņem lēmumu, ko un kā darīs, taču ne vienmēr uzņemas iniciatīvu. Skābardim patīk, ja izdodas nodrošināt sev bezrūpīgu eksistenci un blakus ir cilvēki, kas par visu parūpējas viņa vietā.

    Ja Skābardim gadās pārvērtēt savas spējas vai piedzīvot neveiksmi, viņš iegrimst filozofēšanā par dzīves ceļu līkločiem, kuriem nācies iet cauri. Reizēm mēdz uzlikt naivuma masku, lai nogaidītu un izlemtu, kurai cilvēku grupai šoreiz pieslieties. Pret tuvajiem ir gādīgs, sirsnīgs, ar prieku sagādā viņiem romantiskus mirkļus.

     

    Skābardim patīk pastaigas dabā un ziedu gleznas istabā.

    Labprāt aicina viesus, lepojas ar sava dārza krāšņumu. Ja pats nespēj to nodrošināt, darbā pieņem dārznieku.

    Bērzs

    • 21.–30. jūnijs

    Pixabay
    Pixabay

    Jūnija nogalē pasaulē nākušie cilvēki ir pieticīgi, maigi un patīkami, allaž pozitīvā garastāvoklī. Bērzs nepakļaujas ārējām ietekmēm, viņam pietiek pašam ar savu iekšējo potenciālu, lai katru dienu sagaidītu ar prieku un darāmo paveiktu smaidot. Darbā labprāt dalās ar savām idejām un neuztraucas, ja tās nošpiko un pēc tam izmanto citi.

    Bērzs ir savas valsts, dzimtās vietas un darba patriots.

    Ar savu viedokli nemēdz uzbāzties, un, ja jūtas nenovērtēts, meklē citu vietu un līdzīgi domājošos. Mīlestībā un attiecībās mēdz būt sentimentāls.

    Ģimene bērzam ir ļoti svarīga, saviem tuvajiem cilvēkiem viņš nežēlo neko un otra dēļ ir ar mieru atteikties arī no kā tāda, ko labprāt paturētu sev. Ja mīļotais kādreiz Bērzu pieviļ, viņa brūces ir dziļas un dzīst ilgi. Bērza mājās allaž ir omulīga noskaņa un silts ēdiens, pie viņa bieži ierodas ciemiņi. Ja Bērzam ir dārzs, viņam patīk tajā svinēt svētkus un klāt galdu maltītēm. Viņam patīk citiem dāvināt paša audzētus ziedus no sava dārza.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē