• Ideālā māja Vērša zīmē dzimušajiem

    Horoskopi
    Ieva Rāviņa
    1. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Kā māju vajadzētu iekārtot tiem, kas dzimuši Vērša zīmē? Konsultē astroloģe Kaija Zemberga.

    Šīs zīmes pārstāvim mājoklī ir svarīgs estētisks skaistums un komforts. Vērsis labi jūtas nelielā dzīvoklī vai mājā, taču dzīvojamajai zonai ir jābūt pietiekami plašai, lai tajā novietotu masīvas klasiska stila mēbeles, lielu dīvānu un atpūtas krēslu. Telpā ir vajadzīga vieta puķēm, istabas augiem, mīļlietiņām un gleznām.

    Vērša mājokļa interjerā raksturīgas plūstošas līnijas, noapaļoti stūri, pasteļkrāsas toņi – rozā, bēšā, gaišzaļā krāsa. Tajā ir viss, kas izstaro mieru un rada relaksējošu gaisotni. 

    Vēršaprāt, omulību simbolizē koks un audums, tāpēc mājokļa interjerā nebūtu vēlams izmantot plastikātu, linoleju un citus mākslīgus dekoratīvos materiālus. Dzīvojamā istaba un guļamistaba ir izklāta ar paklājiem, pa kuriem saimnieks var staigāt mīkstās čībās.

    Vērsim patīk labi paēst un daudz laika pavada virtuvē. Tās dizainā dominē koka mēbeles, keramikas vai akmens flīžu grīdas. Idillisks papildinājums ir liela plīts, kas izstaro siltumu un rada omulību, plaukts ar pavārgrāmatām, vīna turētājs, atsevišķa telpa siera rituļa, ievārījumu, kompotu un citu dārza velšu glabāšanai.

    Mājā vēlama garderobe apģērba glabāšanai un seifs. Vērsim svarīgs ir nakts miers, tāpēc guļamistabā ir plata gulta ar mīkstu matraci, pūkainu segu, mīkstiem spilveniem. Atpūtas zonā ir televizors vai radio, lai brīvdienās viņš var palaiskoties gultā, skatoties labu filmu vai klausoties mūziku.

    Pēc darbdienas Vērsim patīk relaksēties siltā ūdenī, tāpēc vannasistabā ir liela vanna. Viņam nepatīk staigāt pa aukstu grīdu, tāpēc telpā ir apkurināmās grīdas, koka segums vai paklājs. Vannasistabā jāatvēl vieta plauktiem, kur glabājas dvieļi, šampūni, skūšanās piederumi, kosmētika, krēmi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē