• FOTO: Ugunīgās skaistules – labākās oranžo rožu šķirnes iesaka Romija Andersone

    Dārzs
    Romija Andersone
    13. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No personiskā arhīva
    Atklāj Romija Andersone, kaislīga rožu kolekcionāre un Facebook grupas "Tikai rozes" izveidotāja: “Oranžas rozes man asociējas ar pašpietiekamu un pašpārliecinātu sievieti, un tādas – ugunīgas skaistules, ap kurām spieto pielūdzēju pulks, – tās ir arī manā dārzā.”
    Nākamais: ‘SUPER TROUPER’

    Nu, tad beidzot! Kā es šo mirkli gaidīju! Manas pēdējās divas publikācijas par dažādu krāsu ziedu karalienēm būs kā saldais ēdiens pēc sātīgas maltītes, kas pavadīta pie bagātīgi klāta galda labu draugu kompānijā.

    Man, protams, visas rozes dārzā ir mīļas, un katrai piemīt savs īpašais šarms, taču, gandrīz gada garumā rakstot par rožu šķirnēm pēc to krāsām, ar nepacietību gaidīju, kad varēšu ķerties pie savām favorītēm – rozēm oranžos un persiku un aprikožu toņos.

    Oranžas rozes vienmēr ir manā uzmanības lokā, ja meklēju jaunu šķirni, un tieši tās manam dārzam piešķir neatkārtojamus akcentus.

    Man vienmēr šķitis, ka oranžā ir vitalitātes, spēka un enerģijas krāsa, kas piesaista uzmanību un vairo pašapziņu. Ja gribēšu izskatīties iespaidīgi, es uzvilkšu oranžo blūzi. Kā bez oranžas somiņas vasarā? Un ar oranžām augstpapēžu laiviņām kājās jebkura sieviete liks uz sevi atskatīties. Arī dāvināšanai labprātāk izvēlēšos oranžas krāsas ziedus.

    Raksta turpinājumā iepazīstiet labākās oranžo rožu šķirnes!

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē