• 1.februāris – iestājās melnā ūdens Tīģera gads

    Ezoterika
    Ilvija Melne
    Ilvija Melne
    1. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Austrumos jaunais gads tiek atzīmēts pirmajā dienā, kad jaunajā gadā iestājas pirmais jaunais Mēness cikls. Katru gadu datums mainās, iekrītot periodā no 21.janvāra līdz 21.februārim. 2022.gads būs Tīģera gads, un tas sākās 1.februārī pulksten 07.47 pēc Latvijas laika.

    Ķīniešu astroloģijas meistari stāsta, ka Tīģeris ir graciozs, drosmīgs, neparedzams, enerģisks, neatkarīgs, spītīgs, agresīvs, taču tajā pat laikā arī sirsnīgs un intuitīvs dzīvnieks ar visām kaķu šķirnes manierēm – gan patstāvību, gan mīļumu, un tāda arī būs šī gada enerģētika.

    Taču Melnais (citos avotos tumši zilais vai zilais) tīģeris tiek uzskatīts par klusāko un mierīgāko no tīģeriem, tāpēc šis Tīģera gads būs salīdzinoši mierīgāks nekā citi Tīģera gadi.

    Ūdens ir pārmaiņu elements, tāpēc jābūt gataviem neparedzētām situācijām gan privātajā, gan darba dzīvē.

    Daudz kas sabiedrībā vairs nebūs tā kā agrāk. Politikā, biznesā, darba kolektīvā sarunās un strīdos izkristalizēsies pilnīgi jauna patiesība un attīstības idejas. Arī cilvēkiem beidzot būs drosme un vajadzīgais impulss izmainīt savu dzīvi tā, kā jau gadiem bija gribējuši un plānojuši.

    Tīģeris ir spēka, drosmes, līderības, aktivitātes simbols, tāpēc šogad veiksme pavadīs tos, kuri bezbailīgi dosies uz savu mērķi, nebaidoties no grūtībām un briesmām!

    Šajā dienā:

    • kārtīgi izvēdina māju, atver visus logus un durvis, lai jaunā enerģija nāk iekšā.
    • pa dienu vai uz svētku vakariņām ģērbjas tumši zilā, debeszilā, pelēkā vai melnā krāsā un rotaslietās, tādējādi pielabinot Tīģera labvēlību. Nevelk oranžas krāsas apģērbu ar svītrainiem vai leoparda raksta motīviem, jo Tīģeris nemīl konkurenci.
    • rotājas ar zeltu un sudrabu, jo Tīģerim patīk karaliskas rotas.
    • noņem aizvadītā Vērša gada simboliku – magnētiņus, kalendārus, sveces, figūriņas utt. – un pateicas par visu labo, kas piedzīvots un saņemts.
    • sakopj darba vietu, darbagaldu, atbrīvojoties no veciem papīriem, mantām, ko neizmanto, lai brīvi plūst naudas un radošuma enerģija.
    • pērk šampanieti un noglabā ledusskapī vai uz plaukta labi redzamā vietā un tur visu gadu, lai šogad būtu daudz laimes un izdošanās un daudz iemeslu svinēt. Šo šampanieti varēs nobaudīt 2023. gada 22. janvārī, kad iestāsies melnā (tumši zilā) ūdens Truša (Kaķa) gads.
    • uz galda liek maizi, sāli un iedegtu sveci, lai visu gadu svētība mājās.
    • uz galda liek arī mantas, kas vajadzīgas dzīvē – naudu, rotaslietas, ziedus, augļus u.c. – tad jaunajā gadā visa būs papilnam.
    • galdā liek gaļas ēdienus un delikateses kopā ar oranžiem augļiem un dārzeņiem – apelsīniem, mango, burkāniem u.c.
    • uz baltas lapas raksta to, no kā dzīvē grib atbrīvoties, pēc tam saplēš sīkos gabaliņos un izmet vai arī sadedzina.
    • uz sarkanas lapas raksta to, ko vēlas sagaidīt mīlestības un sadarbības jomā, uz zaļas lapas – visus darba, biznesa, naudas un īpašumu lietu plānus un ieceres visam gadam. Bet tā, kā pašlaik vēl ir retrogrāda Merkura periods, vislabāk to darīt 5.februārī, kad šis periods būs beidzies un būs iestājies Jaunais gads arī pēc latviešu ticējumiem.
    • makā liek monētu vai naudaszīmi, ko visu gadu netērē, lai makā nauda vienmēr turas.
    • zvana saviem tuvajiem cilvēkiem un vēl laimu un veselību jaunajā gadā. Piezvana draugiem, kurus šogad grib bieži satikt.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē