• LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols: Pirmās dienas stress ir nost

    Komentārs
    Viesturs Koziols
    22. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Viesturs Koziols
    Foto: LETA
    Viesturs Koziols
    Ko es redzu šajā čempionātā – organizācijas, izņemot dažas, ko nesaukšu vārdā, un cilvēki ir ļoti pretimnākoši un izdara visu iespējamo, lai viesi ir priecīgi un aizbrauktu no Latvijas ar labām emocijām.

    Protams, pirms čempionāta bija neliels stress un uztraukums, negulētas naktis. Kas vajadzīgs, lai hokeja čempionāts norisinātos – pamatlietas ir: ledus kvalitāte arēnās, ar to un ledus pieejamību esam apmierināti. Otrais – komandu viesnīcas, ģērbtuves. Tas darbojas, viss ir kārtībā. Te man jāsaka milzīgs paldies orgkomitejas darbiniekiem, kas atbild par transportu viesnīcām, drošību, testēšanu. Šis stress ir nost, viss darbojas un viss ir kārtībā.

    Kāpēc ir vajadzīgs šis čempionāts – un ko esam arī parādījuši visai pasaulei -, ka Latvija var! Un tas ir lielākais un svarīgākais ieguvums – esam pierādījuši, ka esam labi organizatori. Mums vajag vairāk uzdrošināties, būt atraktīvākiem, ko izdarījām ar pasaules hokeja čempuionātu. Uzņēmāmies iniciatīvu, pārņēmām līdera lomu, pieteicāmies un dabūjām! Es vienmēr esmu teicis – jābeidz skatīties uz citām valstīm: kā tur Beļģijā vai Zviedrijā notiek lietas. Lai viņi skatās uz mums!

    Latvijas izlase vakar uzdāvināja jaudīgus prieka brīžus, kādu mums kā nācijai pietrūka pēdējā gada laikā, jo vairāk dzirdam pesimistiskas un biedējošas ziņas, nevis iepriecinošas un uzmundrinošas. Vakar tas šampanieša korķis nāca laukā ar trīskāršu jaudu!

    Nevaru teikt, ka es pavisam neuztraucos, skatoties spēli ar Kānādu, tad es melotu. Bet es biju mierīgs, jo zināju, ka puiši ir izdarījuši lielu darbu un labi pastrādājuši. Ja esi labi izdarījis mājas darbu, tad uz skolu var iet droši un no kontroldarba nav jābaidās. Lai neizklausās pēc lielīšanās, bet es biju pārliecināts par mūsu uzvaru!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē