• VIDEO: Aizvadīts pirmais žurnāla Klubs Tēvu dienas pārgājiens

    Atpūta
    Klubs
    Klubs
    22. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Roliss
    Šogad Tēvu dienā notika pirmais žurnāla Klubs iniciētais Tēvu dienas pārgājiens. Nelielā kompānijā tēviem ar saviem bērniem bija iespēja doties ekspedīcijā gar Lojas upi, iepazīt Latvijas dabu, sevi un savus bērnus nedaudz neierastos apstākļos.

    Šis pārgājiens ir kā loģisks turpinājums rubrikai Tēva loma, kura žurnālā Klubs ir neatņemama satura sastāvdaļa jau vairākus gadus. Rubrikā savā pieredzē un pārdomās dalās gan sabiedrībā zināmi, gan mazpazīstami vīri, kuri ne mazāk drosmīgi stāsta savus stāstus un atklāj emocijas.

    Kluba augusta numurā Tēva lomā  savos audzināšanas principos un pārdomās dalījās Rolands Matisons, jeb Roliss, kurš aktīvā dzīvesveida aprindās zināms, kā kaislīgs dabā gājējs, un, kurš pārgājienos dodas gan ar savām meitām, gan citiem tēviem un viņu bērniem. Arī Klubs aizsākot jaunu tradīciju par Tēvu dienas pārgājiena vadītāju, izraudzījās tieši Roli. 

    Maršrutā gar gleznaino, rudenīgo Lojas upīti devās seši tēvi ar saviem bērniem.

    Vairāk nekā četru stundu garajā pastaigā tēviem bija iespēja piedzīvot paplašinātu pieredzi, proti, uzņemties rūpes un būt klātesošiem ne vien ar saviem bērniem, bet izjust, kā tas ir – būt daļai no cilts, kurā ikviens izjūt atbildību un rūpes par ikvienu klātesošo.

     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Šodien novadīts superīgs @magazine_klubs Tēvu dienas pārgājiens 🤟🏻 Šis bija viņu pirmais pārgājiens un Ralfs minēja, ka klubam būs jauna tradīcija 😉👍🏻 Pārgājiena tēviem un bērniem šis bija super piedzīvojums un arī ieraudzīt brīnišķīgo Lojas upīti ar skaistajiem krasties un atsegumiem. Pārgājiena laikā bija dažādas rotaļas kur tēvi ar bērniem varēja gan saliedēties gan viens pret otru sacensties 😜 Paldies visiem par šo jaudīgo dienu 👌🏻 – #Roliss #pārgājiens #piedabas #ejdabā #žurnālsklubs #magazineklubs #pārgājiens #pastaiga #tēvudiena #tēvudiena2020 #Lojasupīte #Murjāņi #tēviunbērni #latvijasdaba #daba #nature #outdoor #hiking #Latvia #Latvija #piedzīvojums #adventure

    A post shared by ROLISS (@roliss.adventure) on

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē