• Vai tiešām izmēram nav nozīmes?

    Sekss
    Ervīns Červinskis
    14. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Šis ir vīriešu seksa jautājums numur viens! Konsultē dermatovenerologs Prof. Jānis Ķīsis.

    Ir skaidri nojaušams: izplatītākā un mierinošākā atbilde, ka peņa izmēri sievietei nav svarīgi, ja tik «jūtas ir dziļas un patiesas» vai vīrieša prasme pietiekami liela, īsti nenomierina nevienu vīrieti, atskaitot to, kurš uzskata, ka viņa loceklis ir vislielākais pilsētā, valstī vai vismaz darba vietā (ja viņam ir grūti saredzēt citu iemeslu, kāpēc viņš vēl nav zaudējis darbu).

    Šoreiz apjautājām arī vairākas sievietes, un šīs aptaujas rezultātā izkristalizējās divas atbildes – viena laba, otra ne tik laba. Sāksim ar otro: dzimumlocekļa izmēram tomēr ir nozīme. Liels sievietei tomēr ir labāks nekā mazs. Protams, vienmēr tiek piebilsts, ka partneru izmēriem jābūt samērīgiem un ka nav labs pārāk liels loceklis – to atzīmē arī ārsts venerologs Jānis Ķīsis. Taču, tā kā mēs šoreiz runājam par normālu dzimumdzīvi, no atklātākajām sieviešu atbildēm var secināt vienu – labāk lielāks, nekā mazāks.

    Secinājums mums visiem, kam vīrieša lepnums nav tik liels kā filmās, nav pārāk patīkams: ja visas pārējās mūsu īpašības būs tādas pašas kā citiem mūsu iecerētās kavalieriem, viņas sirdi, tātad arī gultu, iekaros tas, kuram būs lielāks krāns. Tā kā pat ļoti puritāniski audzinātas sievietes savas vēlmes gultas attiecībās ar vīrieti raksturo kā tieksmi pēc kaut kā «liela un silta», ir skaidrs, ka tas attiecas ne tikai uz vīrieti kopumā, bet arī uz viņa rokām, krūtīm un citām ķermeņa daļām.

    Tomēr varam mierināt visus, kuri nespēj tikt vaļā no šaubām par sava locekļa lieluma neatvairāmību, – uz jautājumu par lieluma nozīmi ir arī otra atbilde. Tā izriet no aptaujāto sieviešu atbildes formulējuma. Vaicātas par lielumu, viņas parasti nav kategoriskas, tikai precizē, ka esot ļoti grūti no lielāka «pāriet» uz mazāku.

    Respektīvi, ja sieviete pieradusi pie liela, viņa šo atšķirību jutīs.

    Te nu mēs varam dot vērtīgu padomu: pacentieties atrast tādu partneri, kurai pirms jums nebūtu bijušas attiecības ar tādiem vīriešiem, kuru izmēri jums nedod mieru.

    Visvieglāk to izdarīt, sekojot katoļu baznīcas priekšrakstiem, tātad ar seksu sākot nodarboties tikai laulībā, bet var rīkoties arī tā, kā jau jārīkojas seksā vispār, – censties izjust, vai jūsu partnerei ar jums tiešām ir labi. Ja vien esat spējīgs ieklausīties arī otrā, ne tikai sevī, jums pareizo atbildi vajadzētu atrast.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē