• Tokija 2020: Antiseksa gultas, izvarošana un pozitīvi Covid-19 testi arī Olimpiskajā ciematā

    Tokija2020
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    19. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: IOC
    Šīs nedēļas nogalē planētas labākie atlēti sāks cīņas par olimpiskajām medaļām, bet no Tokijas jau sāk pienākt ziņas par inficēšanos ar Covid-19 un citām ne pārāk patīkamām lietām.

    Kā ziņojām, inficēšanās ar Covid-19 jau iepriekš konstatēta vairāku valstu olimpiskajās delegācijās, sportistiem un amatpersonām ierodoties Japānā, un šīs personas tika operatīvi novirzītas uz karantīnas telpām.

    Taču tagad inficēšanās ir atklāta pašā olimpiskajā ciematā. Tokijas olimpisko spēļu rīkotāji oficiāli apstiprinājuši divus inficēšanās, bet sportistu identitāte netika atklāta. Covid-19 apstiprināts vēl vienam sportistam, kurš dzīvo ārpus olimpiskā ciemata. Kā vēsta ziņu aģentūra Kyodo, viņi visi pārstāv divas dažādas valstis, bet vienu sporta veidu.

    Specializētais portāls insidethegames.biz vēsta, ka šie divi sportisti ir DĀR futbola izlases spēlētāji Tabiso Monjane un Kamohelo Mahlatsi.

    Pirmais inficētais olimpiskajā ciematā bija kādas delegācijas pārstāvis, ne sportists, kura vārds un valsts arī netiek atklāti.

    Koronavīruss skāris arī vienu mediju pārstāvi, vienu darbinieku olimpiskajos objektos un vēl piecas personas, kas iesaistītas sacensību rīkošanā.

    insidethegames.biz šodien ziņo jau par trešo sportistu ar pozitīvu Covid-19 testu – tas ir Čehijas pludmales volejbola izlases spēlētājs OndržejsPerušičs, kurš līdz ar to izlaidīs pirmo olimpiskā turnīra spēli.

    Kā zināms, ar 12. jūliju Tokijā ievēsta ārkārtas situācija, kas ilgs līdz 22. augustam, bet Starptautiskā Olimpiskā komiteja iepriekš apgalvoja, ka Olimpiskais ciemats būs “drošākā vieta” Japānas galvaspilsētā.

    Antoseksa gultas cīņā ar Covid-19

    Cīņā ar Covid-19 infekciju olimpisko spēļu rīkotāji izmanto visus iespējamos līdzekļus, piemēram, īpašas antiseksa gultas, raksta Explica.

    Gultas, kas taisītas no koka un kartona, paredzētas vienai personai un var izturēt līdz 200 kg svaru, bet seksuālas atrakcijas divatā tās var vienkārši sagraut.

    Šīs gultas var redzēt Krievijas Olimpiskās komitejas video, kurā tiek izrādīti krievu sportistu dzīves apstākļi Olimpiskajā ciematā.

    Tāpat olimpiešiem netiks izsniegti prezervatīvi kā iepriekšējās Olimpiskajās spēlēs.

    Izvarošanas gadījums olimpiskajā stadionā

    Nav zināms, vai tas saistīts ar seksuālajiem ierobežojumiem, taču aizdomās par izvarošanu aizturēts kāds Uzbekistānas pilsonis, kurš Tokijas olimpiskā stadiona teritorijā seksuāli izmantojis kādu sievieti. Aizturētais ir students, kurš strādājis firmā, kas stadionā nodrošina ēdināšanu žurnālistiem, bet cietusī darbojās olimpisko spēļu organizēšanā.

    Pazudis Ugandas olimpietis

    Gandrīz katrās olimpiskajās spēlēs ir atlēti, kas šo sporta forumu izmanto kā iespēju aizbēgt no savas valsts un pieprasīt patvērumu. Tā bez vēsts pazudis kāds Ugandas olimpiskās izlases sportists, kurš it kā esot manīts Nagojā, vēsta Kyodo.

    Pirms aizmukšanas olimpietis esot atstājis zīmīti, kurā teikts, ka viņš nevēlas atgriezties dzimtenē un grib strādāt Japānā. Bēgli meklē policija.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē