• Tevi piesātināt var, tikai dodot sevi vēl un vēl (18+)

    Sekss
    Ance Bičuka
    26. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Kā tas nākas, ka vīns ir gana labs lubrikants ne tikai sarunām, bet arī vagīnai? Un cik patīkama ir tikko konjaku baudījuša vīrieša elpa? Mm… Es labsajūtā murrāju, es gribu vēl un vēl. Un ne jau papildinājumu savā glāzē, bet gan – mutē. Jā, man patīk, ja viņi beidz man mutē. Man patīk norīt, esmu gurmāne šai jomā. Izgaršot, aplaizīt pirkstus, ar mēli pārbraukt pār augšlūpu; es tvīkstu iekārē un apmierinājumā. Minets kā aperitīvs.

    Nu tad saņem manus matus cieši jo cieši, tavs skatiens mani no aizmugures uzlūko pārāk saldi, labāk parauj mani aiz matiem tā, ka, vienlaikus iekunkstoties, jūtu tavu locekli sevī anāli. O, jā, tas ir skaistākais, augstākais, kas ar mani noticis beidzamajā laikā.

    Sagrābstu palagu, liecos zemāk, un dziļums, kādā tu ej iekšā, pastiprinās, kā tumīgs sarkanvīns tas mani apņem, un ap sevi jau esmu savandījusi gultasveļu, ar nagiem krampējos matracī, un mani vaidi pāriet orgasmiskā kliegšanā.

    Redz, kā… Pārsteidzi mani.

    Bēda tāda, ka tu biji nepiesātināms, steidzies, mazliet kautrējies, uzliki man toreiz jaunā albuma dziesmu, bet es gribēju tavu mēli starp saviem zobiem, uz kakla, jā, kod, laizi, skūpsti… Vai! Saplēsām glāzēm, tagad viss rums pludo pa tavu parketu… tāpat kā manas biksītes, nevarot sagaidīt, kad novilksi tās un tavi pirksti būs manī. Ne jau divi vai trīs, bet visi četri. Kaut kas starp minējumu – kā būtu, ja tavi augšstilbi pret manu dibenu sistos tikpat stipri kā tad, kad tu drāz mani ar saviem pirkstiem. Bet slāpes pāriet jau pēc pirmajām notīm, tas ir, pēc pirmā orgasma. Vēl rumu! Maģiska nakts. Sajūta, ka mīlējāmies visu nakti. Tevi piesātināt var, tikai dodot sevi vēl un vēl.

    Un tad viņi, tai skaitā Tu… Četrdesmitgadnieki ar iesirmajiem matiem braukalē pa ausīm, es zinu, ka viņi to dara, bet tāpat kontrolēju. Kad savu stratēģiju mainu uz «ja gribu, tad paņemu pati», ir vieglāk (tā taču tu pats mani mācīji). Gan kungi kūst baudā no pārsteiguma, gan manās rokās parādījušies papildu ieroči. Steigā krāsotas skropstas, atdzesētais baltvīns, sniegbalti palagi, ķiķināšana, kacināšanās un komplimenti. Ja sākumā šķiet, ka iekāre klusi dauzās, tad pēc pirmā tvēriena jau ir ļoti, ļoti… labi. Droši. Esmu ievilināta. Reiz rīta kafijas vietā tu mani izbrīnīji – klusi paņēmi, stingri turēji ar saviem tetovētajiem apakšdelmiem manus gurnus, un pēc pāris ārkārtīgi dziļiem grūdieniem es varēju ar pirkstu notraukt tavu spermu no augšstilba, guļot uz sāniem kā Rubensa modele. Paldies, es kafiju bez piena šoreiz. Mans lielais «Jā…» nesen piedzīvoja pilnīgumu, kad tu aizspiedi man muti, bet es stīvējos pretim, ka man vienalga, ko teiks kaimiņi aiz sienas. Tu saki, tas tevi uzbudina? Kāpēc tik maigi sit pa manu dibenu? Turi ciešāk to, es kāpju tev virsū, un tagad beigsim kopā, kustini mani pēc savas labpatikas, iedod pasūkāt, pakodīt savus pirkstus, kamēr vienu savu roku virzīšu tuvāk savam klitoram. Un tad tev patīk skatīties, kā es spēlējos un ķeru kaifu no tā? Ak, jā… Es masturbēju no šādiem komplimentiem.

    Jautāsiet, vai uz Zemes vēl ir seksa garša? Es zinu, kā tā garšo. Pēc pašiznīcināšanās…

    Sekss & attiecības

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē