• VIDEO: Īpaši rets skats hokejā — vārtus gūst vārtsargs

    Sabiedrība
    10. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Bill Smith/NHLI via Getty Images
    Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē starp Nešvilas Predators un Čikāgas Blackhawks rezultativitātes punktu ieguva arī plēsoņu vārtsargs Peka Rinne, kuram izdevās pašam gūt vārtus,

    Peka Rinne guva komandas piektos vārtus pašās mača beigās, kad rezultāts bija 4:2 Predators labā un Blackhawks vārti bija tukši. Somu vārtsargam izdevās ļoti precīzs raidījums pāri visam laukumam.

     
    Tādējādi Peka Rinne ir kļuvis par pirmo vārtsargu NHL kopš 2013. gada, kam izdevies pašam gūt vārtus. Pēdējais bija Maiks Smits (Fīniksas Coyotes) 2013. gada 19. oktobra spēlē pret Detroitas Red Wings.
     

    “Es saprotu, ka kaut ko tādu var izdarīt reizi mūžā, tāpēc patiešām priecājos,” pēc spēles teica smaidošais Rinne. “Sajūta bija vienreizēja, redzot, kā ripa ieslīd vārtos. Godīgi sakot, man šķita, ka to nedaudz velk pa kreisi, bet pēc tam trajektorija iztaisnojās un ripa ielīdēja tieši pa vidu vārtiem. Es centos saskatīt, bet tad jau Romāns Jozi un Niks Bonino sāka priecāties kā dulli.”

    Kopumā NHl vēsturē tikai 12 vārtsargiem pašiem izdevies gūt vārtus. Rekordisti šai ziņā ir Martins Brodērs, kurš Ņūdžersijas devils labā guvis trīs vārtus, bet divi ir Filadelfijas Flyers bijušā vārtsarga Rona Hekstola kontā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē