• Rīgas maratona Vasaras maču 2. posms: Anastasija Sevastova pret Sandi Ozoliņu un Gorkšs pret Grēviņu

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Šodien sākas Latvijas neformālā skriešanas čempionāta jeb Rimi Rīgas maratona Vasaras maču otrais posms, kurā skriešanas mīļotāji šajā nedēļas nogalē no 30. jūlija līdz 2. augustam aicināti spēkus pārbaudīt 5 km, 10 km vai 21 km distancē.

    Dalību Vasaras mačos 5 km distancē apstiprinājusi viena no Latvijas spēcīgākajām tenisistēm Anastasija Sevastova un leģendārais NHL hokejists Sandis Ozoliņš, savstarpējo cīņu 10 km distancē turpinās titulētās gargabalnieces un bijušās sāncenses Jeļena Prokopčuka un ilggadējā pasaules rekordiste maratonā Pola Redklifa, savukārt 21 km distancei pieteikušies Latvijas Radio 5 dīdžejs Toms Grēviņš un bijušais Latvijas futbola izlases kapteinis un Latvijas Futbola federācijas vadītājs Kaspars Gorkšs.

    Vasaras maču otrajā posmā startēs arī sporta dzīves organizators Rimants Liepiņš, Latvijas Televīzijas žurnālisti un sejas Karīna Rubene un Reinis Ošenieks un Latvijas vadošie garo distanču skrējēji Karīna Helmane – Soročenkova, Ilona Marhele, Dmitrijs Serjogins, Jānis Višķers un citi.

    Vasaras maču 2. posms Rimi Rīgas maratona virtuālajā skriešanas klubā pulcēs neierobežotu skaitu skrietgribētāju no visas Latvijas un ārvalstīm. Reģistrējoties klubā, dalībnieki sacensības var izskriet jebkurā Latvijas (vai pasaules) vietā nedēļas nogales garumā no 30. jūlija līdz pat 2. augusta pusnaktij, rezultātus un distances automātiski nolasot no viedtālruņiem, populārākajām skriešanas vietnēm un pulsometriem. Tomēr Vasaras maču ideja nav vis ātrums, bet gan izkustēšanās, veselīgs dzīvesveids un virtuāla kopā būšana, kas sakrātos kilometrus ļauj pārvērst vērtīgās balvās un medaļās.

    Reģistrēšanās skrējienam bez maksas iespējama Rimi Rīgas maratona skriešanas klubā un pieejama visas nedēļas nogales garumā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē