• Rīgas Dinamo atkal pēdējie. Ankipānam pretenzijas pret uzbrucējiem

    Sabiedrība
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    26. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Dinamo Riga
    Pēc laba sezonas sākuma Rīgas Dinamo komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kopvērtējumā atkal ir atkrituši uz pozīciju, kurā diemžēl pierasts mūsējos redzēt. Sezonas otrais izbraukums Jaroslavļā tika noslēgts ar sauso zaudējumu, un komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns ir neapmierināts ar savu padoto sniegumu.

    Spēlējot pret citiem KHL Rietumu konferences pastarīšiem, Jaroslavļas Lokomotiv, Rīgas Dinamo nespēja gūt nevienus vārtus un piekāpās ar 0:4 (0:1, 0:2, 0:1). Mājiniekiem tā bija pirmā spēle pēc galvenā trenera Kreiga Maktaviša atlaišanas.

    «Sapratām, ka pēc trenera maiņas pretinieks būs koncentrējies un spēlēs kvalitatīvi. Paldies tiem hokejistiem, kuri šodien cīnījās. Par pārējo – brauksim mājās un skatīsimies,» pēcspēles preses konferencē teica Ģirts Ankipāns.

    Rīdzinieki zaudēja visās trīs izbraukuma cīņās, iekrājot vārtu attiecību 2:14, bet pēdējās piecās spēlēs piedzīvoti četri zaudējumi pēc kārtas.

     

    «Daudz ielaistajos vārtos ir vairāki iemesli. Mums ir pretenzijas pret uzbrucējiem. Ejam riņķī apkārt, bet negūstam darba vārtus. Tas ir pats galvenais. Kad esam labā fiziskā formā, komanda rāda labu hokeju. Tas arī ir ļoti nepieciešams,» komentēja Ankipāns.

    KHL Rietumu konferences kopvērtējums:

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē