• Ostapenko atsauc dalību no US Open

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    25. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kārlis Dambrāns, flickr.com/janitors
    Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Jeļena Ostapenko tomēr nolēmusi nepiedalīties prestižajās US Open sacensībās un atsaukusi dalību no turnīra, vēsta organizatori.

    Jau jūlija vidū Ostapenko nebija pārlieicnāta par dalību US Open. Lai arī turnīra rīkotāji sākotnējā sarakstā bija iekļāvuši arī Ostapenko vārdu, sportistes menedžeris Edgars Buļs pagājušajā nedēļā sarunā ar aģentūru LETA norādīja, ka Latvijas pirmā rakete aizvien atrodas dzimtenē un lēmumu par dalību US Open pieņems īsi pirms sacensību sākuma. Zināms, ka Ostapenko sezonas plānos ietilpst dalība Romas, Strasbūras un Roland Garros turnīros.

    Otrdien noskaidrojies, ka Ostapenko tomēr nepiedalīsies ASV atklātajā čempionātā. Iepriekš par par labu šādai idejai nosvērās arī spāniete Karla Svaresa Navarro.

    Šo sportistu vietas ieņems japāniete Kurumi Nara un Vitnija Osuigve no ASV. Savukārt īpašo ielūgumu jeb wild card, kas iepriekš bija piešķirts Osuigvei, tagad saņems 16 gadus vecā Keitrina Skota.

    ASV atklātajā čempionātā Latviju dāmu konkurencē pārstāvēs Anastasija Sevastova.

    US Open norisināsies no 31. augusta līdz 7. septembrim. Romas Premier 5 turnīrs sāksies nedēļu vēlāk, pēc tam nākamajā nedēļā būs Strasbūras International sacensības, bet 28. septembrī paredzēts Francijas atklātā čempionāta sākums.

    2017. gada French Open uzvarētāja Ostapenko šosezon WTA tūrē kortā devusies sešās spēlēs, kurās izcīnījusi trīs uzvaras. Pēc sezonas atsākšanās viņa vēl nav devusies kortā oficiālajos mačos.

    Savukārt Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova atgriezusies WTA tūrē un  īsi pirms US Open piedzīvoja divas neveiksmes Ņujorkas Premier 5 turnīrā vienspēlē un dubultspēlē.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē