• Leģendārais futbola vārtsargs Ikers Kasiljass atvadās no sporta

    Sabiedrība
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    4. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Par aiziešanu no profesionālā sporta paziņojis Real Madrid un Spānijas futbola izlases vārtsargs Ikers Kasiljass, kurš pērn piedzīvoja sirdstrieku.

    “Svarīgākais ir ceļš, pa kuru tu ej un cilvēki, kas šajā ceļojumā ir ar tevi, nevis galamērķis, kurā tu nonāc. Domāju, es bez kautrēšanās varu teikt, ka tas bija fantastisks ceļš un sapņu mērķis. Paldies!” paziņojot par aiziešanu no sporta, sociālajā tīklā Twitter ierakstījis Kasiljass.

    39 gadus vecais vārtsargs lielāko savas karjeras daļu – 16 gadus – aizvadījis Spānijas karaliskajā futbola klubā Madrides Real, kurā viņš nonāca deviņu gadu vecumā. Ar šo klubu viņš piedalījies 725 spēlēs dažādos turnīros un kļuvis par trīskārtēju Čempionu līgas uzvarētāju, kā arī pieckārtēju Spānijas čempionu.

    Spānijas izlases sastāvā viņš 2010. gadā izcīnīja Pasaules kausu un divas reizes pēc kārtas triumfēja Eiropas čempionātā 2008. un 2012. gadā.

    2015. gadā Kasiljass pievienojās Portugāles augstākās līgas klubam Porto, bet pēc 2019. gada aprīlī treniņā piedzīvotās sirdstriekas vairs laukumā nav atgriezies. Pēc atlabšanas bijušajam futbolistam tika piedāvāts trenera amats.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē