• Seksa sleja: Mīlēties gribas vēl vairāk!

    Sekss
    Zane Pabērza
    29. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Lai gan neesmu docents Žmičerevskis, šoreiz sleju nolēmu iesākt ar vēstuli. Neliegšos, vēstules saņemu regulāri – virtuālā pasaule ļauj būt sasniedzamai daudz vienkāršāk.

    Pirms pāris dienām pienāca vēstule no Kaspara:

    Sveicināta, Zane! Vēlējos uzrakstīt, lai gan nav konkrēta iemesla, drīzāk uzrunāja domu veids. Nesen pāršķirstīju KLUBA žurnālus, un mani nevarēja nepiesaistīt jūsu sleja. Pirmā doma, kas ienāca prātā, – esat Ritas Lasmanes jaunā versija labā nozīmē. Nav noslēpums, ka Latvijā cilvēki ir daudz noslēgtāki, agresīvāki un bieži izvairās izrādīt savas emocijas seksuālajā jomā. Vai negatīvu atsauksmju ir vairāk vai tomēr gūstat atzinību, runājot un rakstot par drosmīgām tēmām? Kā rodas tēma, par ko rakstīt? Paldies!

    Nolēmu sagādāt Kasparam patīkamu pārsteigumu un atbildēt publiski. Vēl jo vairāk – līdzīgus jautājumus man nesen uzdeva arī kādā intervijā. Par Ritu Lasmani gan atbildēt neņemos – viņa ir pārāk spilgta personība pie Latvijas seksuālās dzīves debesīm, lai kaut kādā veidā censtos vilkt paralēles. Visu cieņu Ritai par uzdrīkstēšanos un patiesumu pašai pret sevi! Bet, ja runā par cilvēku noslēgtību un agresivitāti, nevaru nepiekrist – tādu emociju apkārt ir daudz. Tomēr es tās neuztveru personīgi, tās mani neaizskar – ļauju katram domāt un rīkoties pēc paša vēlmēm. Tas manu seksuālo dzīvi un uzskatus nekādi nespēj mainīt. Sekss ir manas dzīves tikpat vērtīga sastāvdaļa kā gaiss, ēdiens un dzēriens. Man joprojām nav nekādu problēmu par to runāt un rakstīt. Tēmu izvēle? Tās ir konkrētā brīža sajūtas vai aktualitātes. Vai vēstules!

    Bet nu atpakaļ pie seksa! Pavasaris galvā un ķermenī ir iestājies. Sākot ar manu medicīniski apstrādāto runci, kas ar apbrīnojamu uzstājību cenšas pierunāt mīlas priekiem tikpat medicīniski apstrādātu lēdiju, un turpinot ar man zināmiem vīriešiem un mani pašu. Lai gan šobrīd savu dzīves posmu nevaru nosaukt par seksuāli mazaktīvu, tagad tas ieguvis citu jaudu. Mīlēties gribas vēl vairāk!

    Jebkura noliekšanās virtuvē pie trauku mašīnas kļūst par savdabīgu priekšspēli.

    Skūpsti neizbēgami turpinās glāstos, virzienā zemāk par jostasvietu. Ir vajadzīgs pavisam mazs tuvības mirklis, lai, tikai saskatoties, abi secinātu – jau esmu gatavs(a)! Nu jā, neliegšos, reizēm pat dienas laikā nākas ieslēgties vannasistabā. Tieši šodien internetā uzdūros kādam seksa pozu dažādošanas apskatam, kurā vairums pozu, protams, bija zināmas – Zirneklis, Ķerra sēdus, Karote. Vai var būt vēl neseksīgāki seksa pozu nosaukumi?!

    Laba atziņa par pozu Karote – sieviete guļus uz sāniem, vīrietis – no aizmugures.  Izmantojot Karotes pozu visoptimālākajā veidā, sievietei var šķist, ka viņa no baudas teju vai noliks karoti. Nu man tapa skaidrs pozas nosaukums! Tomēr starp visām pozām ieraudzīju kādu, kuru neesmu vēl mēģinājusi. Tās nosaukums gaužām garlaicīgs – Šķērsām guļus. Žēl, ka savā slejā nevaru pievienot vizuālo materiālu, jo tas mani uzrunāja visvairāk – tāda sajūta, ka vīrietis uz sievietes vienkārši ir šķērsām aizmidzis. Godīgi sakot, mazliet māc neticība, ka šī poza dzīvē vispār ir rezultatīvi realizējama. Bet varbūt tieši tāpēc to vajadzēs izmēģināt, lai varētu dot savu vērtējumu.

    Tā nu iekarsusi interesanto pozu īsajā apskatā, nolēmu papētīt plašāku pozu piedāvājumu. Internetā atradu lielisku resursu ar kustīgām 3D datorvizualizācijām. Nodarbes tuvākajam laikam ir skaidras. Nekādi nevaru teikt, ka manā izklaižu klāstā līdz šim bija tikai misionārs vai doggy-style, tomēr ieraudzīju tik daudz dažādu jau ierasto pozu variāciju! Manai iepriekšējo mēnešu slejās apspriestajai pozai 69 vien ir deviņas variācijas! Protams, lielai daļai pozu noteikti nepieciešama laba fiziska sagatavotība, bet tas jau neliedz mums tās pamēģināt! Un sekss ir labs kaloriju dedzināšanas veids – iespējams, labākais sports pasaulē! Tādēļ šobrīd slejas rakstīšanai jāliek punkts. 3D vizualizācijas tomēr ir diezgan iedarbīgas un uzrunājošas. Pavasara balss sauc!

    Pavasaris noteikti ir īstais brīdis, lai ļautos trakulībām. Arī seksā.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē