• Noteikumu pārkāpumu dēļ Twitter apturējis VL-TB/LNNK kontu sociālajā medijā

    Politika
    Ziņu aģentūra LETA
    20. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Mikroblogošanas vietne Twitter apturējusi nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) kontu minētajā sociālajā medijā.

    Kā liecina informācija VL-TB/LNNK kontā, Twitter šī konta darbību pārtraucis, jo konts pārkāpis lietošanas un kārtības noteikumus. Konkrēts noteikumu pārkāpums nav norādīts.

    Saeimas deputāts Jānis Iesalnieks (VL-TB/LNNK) savā personīgajā Twitter profilā paudis neizpratni par šādu rīcību.

     

    «Bez paskaidrojumiem no Twitter administrācijas. Uz atbalsta vēstulēm neatbild. Visticamāk, kāds nelabvēlis saorganizējis masveida ziņošanu par pārkāpumiem,» pieļāva politiķis.

    Saskaņā ar Twitter noteikumiem, platformas mērķis ir nodrošināt, ka ikviens cilvēks var brīvi un droši piedalīties publiskās sarunās, tomēr šādu iespēju ierobežo vardarbība, uzmākšanās un citi līdzīgi uzvedības veidi.

    Saskaņā ar noteikumiem portālā aizliegts draudēt ar vardarbību pret personu vai cilvēku grupu, kā arī slavināt vardarbību. Tāpat stingri aizliegts draudēt vai reklamēt terorismu vai vardarbīgu ekstrēmismu.

    Portālā tāpat nedrīkst iesaistīties mērķtiecīgā uzmācībā kādam vai mudināt to darīt citus cilvēkus. Neatļauta ir arī vardarbība pret citiem cilvēkiem viņu rases, etniskās piederības, nacionālās izcelsmes, kastu, seksuālās orientācijas, dzimuma, dzimuma identitātes, reliģiskās piederības, vecuma, invaliditātes vai nopietnas slimības dēļ.

    Tāpat Twitter aizliegts publicēt vai ievietot citu personu privātu informāciju, izmantot Twitter pakalpojumus tādā veidā, lai mākslīgi papildinātu vai apspiestu informāciju vai iesaistītos uzvedībā, kas manipulē vai izjauc cilvēku pieredzi portālā.

    Līdztekus minētajam portālu nedrīkst izmantot, lai manipulētu vai iejauktos vēlēšanās. Tas ietver satura ievietošanu vai kopīgošanu, kas var nomākt vēlētāju aktivitāti vai maldināt cilvēkus par to, kad, kur vai kā balsot.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē