• Kaimiņš nolēmis pamest paša dibināto KPV LV

    Politika
    Ziņu aģentūra LETA
    4. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš nolēmis pamest paša dibināto partiju KPV LV, politiķis otrdien paziņoja raidījumā «Delfi TV ar Jāni Domburu».

    Kaimiņš pieņēmis lēmumu izstāties no partijas un nolikt tās valdes priekšsēdētāja mandātu, politiķis otrdien paziņoja raidījumā Delfi TV ar Jāni Domburu.

    Kritizējot partiju, Kaimiņš uzsvēra, ka ir vīlies tās darbībā, jo politiskais spēks vairs nepārstāvot tās vērtības, par ko viņš vēlējies cīnīties. Deputāts vērsās arī pret partijas ministriem.

    Kaimiņš norādīja, ka partijas biedriem nu ir nepieciešams izvērtēt, vai vērts palikt šādā politiskajā spēkā. Viņš arī pastāstīja, ka pēdējās dienās par izstāšanos no KPV LV iesniegumus iesnieguši vairāk nekā 30 cilvēki.

    Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš jau sen ir zaudējis partijas KPV LV biedru uzticību, tāpēc izstāšanās no politiskā spēka bija viņa vienīgā iespēja no situācijas «iziet ar sausām kājām», uzskata partijas Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Ēriks Pucens.

    Pucens aģentūrai LETA sacīja, ka Kaimiņš, neiesniedzot iesniegumu par izstāšanos no partijas, sestdien gaidāmajā politiskā spēka kongresā būtu sagaidījis daudzus «ļoti skarbus un asus vārdus» no partijas biedriem, kuri būtu rosinājuši balsot par viņa izslēgšanu no partijas.

    «Tas, ka viņš iesniedza savu atlūgumu, ir gļēva rīcība un parāda, ka viņš nebija gatavs uzklausīt partijas biedru viedokli un paskatīties cilvēkiem acīs, kas reiz bija viņam noticējuši,» secinājis Pucens.

    Deputāts uzskata, ka Kaimiņa «populistiskie uzbrukumi» KPV LV ministriem ir tikai atriebība par to, ka viņi jau no pirmsākumiem domāja ar savu galvu un nepakļāvās Kaimiņa diktātam.

    Kaimiņš šī gada sākumā kopā ar kolēģi Aldi Blumbergu tika izslēgti no politiskā spēka Saeimas frakcijas, tās deputātiem akcentējot abu politiķu darbošanos pretrunā ar frakciju.

    Sestdien gaidāms partijas KPV LV kongress, kur plānots vēlēt jaunu politiskā spēka valdi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē