• Perfektais «handjob», pieskārieni un šibari. Aicina uz meistarklasēm par seksualitāti un baudu

    Sekss
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Cik lielā mērā seksuālo baudu ietekmē anatomija, kā orientēties plašajā pieaugušo rotaļlietu pasaulē un kā spert pirmos soļus, lai intīmajā dzīvē ieviestu jaunas vēsmas – šīs un citas seksualitātei veltītas tēmas tiks apskatītas intīmpreču veikala un seksuālās izglītības centra SexyStyle meistarklašu cikla jaunās sezonas sākumā no janvāra līdz martam. Meistarklasēs izzināt sevi un sagatavoties tuvības brīžiem ar partneri aicināts ikviens pilngadīgs interesents.

    2023. gadā intīmpreču veikals SexyStyle turpina pērn aizsākto seksuālās izglītības iniciatīvu – SexyStyle meistarklases, kuru mērķis ir sabiedrībā veicināt veselīgu attieksmi pret seksualitāti, lauzt ar to saistītus aizspriedumus un sniegt zināšanas intīmās dzīves kvalitātes uzlabošanai.

    Meistarklase «Baudas anatomija jeb lieliska seksa ABC» 15. februārī kliedēs izplatītākos mītus par sievietes un vīrieša fizioloģiju, uzbudinājuma veidošanos un libido, kā arī risinās tipiskākos izaicinājumus, ar kādiem saskaras pāri.

    29. marta vakars būs veltīts atklātai sarunai par anālo seksu gan tā klasiskā izpratnē, gan par pēcpuses lomu intīmajās rotaļās kopumā, savukārt divas «Rotaļlietu otrdienas» 21. februārī un 21. martā apmeklētājiem ļaus izzināt plašo pieaugušo rotaļlietu klāstu.

    Atsevišķā meistarklasē 15. martā uzmanība tiks pievērsta konkrētam rotaļlietu veidam – pātagām, pletnēm, stibām un spalviņām jeb ietekmes spēļu atribūtiem. Ierasti tie tiek saistīti ar BDSM kultūru, kam atsevišķa meistarklase tiks veltīta jau 25. janvārī, taču, pareizi šīs rotaļlietas izmantojot, tās var piešķirt papildu kaisli un rotaļīgumu jebkurās attiecībās.

    Trīs vakaros apmeklētāji aicināti ne tikai klausīties eksperta stāstījumā un saņemt kompetentas atbildes uz jautājumiem, bet arī apgūt konkrētas prasmes. «Šibari pamati: teorija un prakse» 22. februārī un 1. martā ļaus iepazīt erotiskās sasiešanas mākslas daudzveidību un iemācīties siet pamatmezglus. Nodarbībā «Perfektais handjob jeb rokdarbi neaizmirstamai baudai», izmantojot piemērotas pieaugušo rotaļlietas un intīmo kosmētiku, dalībnieces izmēģinās tehnikas, lai ar rokām sagādātu īpaši patīkamas sajūtas partnerim. Savukārt uz meistarklasi «Pieskārieni dziļākai intimitātei» aicināti pāri, kuri ar dažādu vingrinājumu palīdzību trenēsies attīstīt jutīgumu un savstarpējo sapratni.

    Meistarklases vadīs SexyStyle eksperti Elīna Zesere, Natalja Sorokina, Eva Gulbe un Jurijs Ohrimenko. Tās norisināsies darbdienu vakaros no plkst. 18.00 līdz 20.00 SexyStyle ekspozīcijas telpā K. Barona ielā 33a, Rīgā. Ieeja no 18 gadu vecuma.

    Individuālās un pāru konsultācijas, informatīvi izklaidējošus pasākumus un nodarbības SexyStyle rīko jau kopš 2016. gada, padarot to par ne tikai lielāko intīmpreču veikalu Latvijā, bet arī seksuālās izglītības centru. Kopš 2022. gada vasaras SexyStyle meistarklases ir pastāvīga SexyStyle izglītības programmas daļa.

    Meistarklašu programma un pieteikšanās šeit:

    https://www.sexystyle.eu/lv/seminari-meistarklases.html

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē