• Pamela Andersone: pludmales glābējas atgriešanās

    Slavenības
    Kristīne Kažociņa
    20. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wikimedia Commons
    Par sevi atkal likusi runāt deviņdesmito gadu seksdīva aktrise Pamela Andersone. Iznākusi viņas memuāru grāmata Love. Pamela, savukārt straumēšanas platforma Netflix piedāvā dokumentālo filmu Pamela. A love story.

     

    No solārija darbinieces par Playboy modeli

    Miljoniem vīriešu savulaik uzskatīja Pamelu Andersoni par iekārojamāko sievieti pasaulē, taču tas viņas dzīvi nav padarījis par laimīgu pasaku. Memuāros Pamela atklāti stāsta par savu visai dramatisko privāto dzīvi, savukārt filma atklāj spožās popularitātes tumšo pusi.

    Pamela ir dzimusi un augusi Kanādā. Iespējams, blondais gēns viņai ir no vecvectēva Juho, kurš bija īsts soms. Pamelas bērnību nevar saukt par sevišķi laimīgu – tēvs bija alkoholiķis, vecāki bieži strīdējās.

    Turklāt bērnībā viņa vairākkārt kļuvusi par seksuālās izmantošanas upuri.

    Pamelas kļūšana par pasaules mēroga slavenību lielā mērā bija nejaušība. Viss sākās 1989. gadā. Pamelai bija 22 gadi, viņa tobrīd strādāja kādā Vankūveras solārijā un reiz ar draugiem aizgāja uz futbola spēli. Seksīgo meiču, kas bija tērpusies kādas alus darītavas krekliņā, parādīja stadiona lielajā ekrānā, izraisot līdzjutēju sajūsmu. Alus darītava nekavējoties sameklēja Pamelu un piedāvāja viņai reklāmas līgumu.

    Jau pēc dažiem mēnešiem Pamelu uzrunāja arī vīriešu žurnāls Playboy, piedāvājot erotisku fotosesiju. Pamela atceras, ka pozēšana kailfoto bija sava veida atriebība viņas toreizējam puisim, kurš viņu krāpis.

    Wikimedia Commons

    Leģendārais sarkanais peldkostīms

    90. gadu pirmajā pusē pasaules slavu Pamelai sagādāja filmēšanās TV seriālā Pludmales patruļa (Baywatch), kas vēstīja par pludmales glābēju darbu. Tērpusies sarkanā peldkostīmā, Pamela spriņģoja pa pludmales smiltīm, un viņas krūšu viļņošanās neatstāja vienaldzīgu nevienu vīrieti. Pludmales patruļa tobrīd kļuva par populārāko seriālu pasaulē, kura nedēļas auditorija sasniedza miljards skatītāju.

    Slikto zēnu valdzinājums

    Reālajā dzīvē Pamelai diez ko nav veicies ar vīriešiem. Andersone atzīst, ka viņas partneri bijuši cits par citu sliktāki. Iespējams, tā bija tēva ietekme – diemžēl Pamelu saistīja šis impulsīvo vīriešu tips.

    Vienīgā īstā mīlestība

    Pamela bijusi sešreiz precējusies ar pieciem dažādiem vīriešiem. Viņas pirmais un slavenākais vīrs bija mūziķis Tomijs Lī, ar kuru viņa apprecējās tikai četras dienas pēc iepazīšanās. Laulību ceremonija notika Meksikas pludmalē, un līgavas kleitas vietā Pamelai bija balts bikini. Pēc dažiem gadiem laulība tika šķirta, tomēr tagad Pamela atzīst, ka Tomijs Lī bija viņas vienīgā īstā mīlestība.

    Dēli

    No pirmās laulības Pamelai ir divi dēli – Brendons (26) un Dilans (25). Dēli ir viņas prieks un acuraugs un arī likuši saņemties, jo aktrise vienu brīdi bija pārāk aizrāvusies ar alkoholu un narkotikām.

    Arī seksdīvas nosirmo

    55 gadus vecā Andersone apgalvo, ka neuzskata sevi par izcilu skaistuli, tādēļ nebaidās novecot. Viņa stāsta, ka apsver domu pārtraukt lietot kosmētiku un ataudzēt sirmus matus. «Patiesībā man patīk novecot. Vecumdienas nav nekāds pasaules gals. Ir daudz gados vecāku sieviešu, kam es gribētu līdzināties, tai skaitā arī mana brīnišķīgā mamma.»

    Pamelas dzīve skaitļos

    14

    Uz vīriešu žurnāla Playboy pirmā vāka bija Merilina Monro, bet Pamela Andersone iegājusi vēsturē kā modele, kas uz Playboy vāka gozējusies visbiežāk – 14 reižu.

    34DD

    Pamela vienmēr bijusi sieviete ar slaidu vidukli, uz kura fona efektīgi izceļas iespaidīgās krūtis. Tās gan nav dabiskas, jo savulaik viņa tika pie 34D implantiem, ko vēlāk palielināja uz 34DD izmēru.

    77

    Interneta pirmsākumos tieši Pamela kļuva par jaunā viļņa pornogrāfijas zvaigzni, jo no viņas mājām tika nozagts Pamelas un Tomija Lī seksa video, kas drīz vien tika pārdots un izplatīts internetā. Gada laikā no nelegālās tirdzniecības tika iekasēti 77 miljoni dolāru, bet Pamela un Tomijs par to nedabūja ne centa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē