• Palīdzi pašmāju alus darītavai un saņem alu visam mūžam

    Alus darītava
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    14. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Youtube video kadrs
    Radošu kampaņu uzsākusi pašmāju alus darītava Nurme. Uzņēmums vēlas atvērt savu alus darītavu, tāpēc sagatavojis īpašas balvas tiem, kuri šo projektu finansiāli atbalstīs.

    Lai attīstītu pašmāju un eksporta tirgu, alus ražotājs uzsācis kampaņu, kurā kopīgiem spēkiem centīsies savākt finansējumu jaunam brūzim Rīgā, Vagonu ielā. Uzņēmums uzskata, ka līdz ar jaunās rūpnīcas izveidi, Vagonu iela var kļūt par vērtīgu kultūras un izklaides galamērķi.

    Sākotnējais plāns ir iegādāties kvalitatīvu vārīšanas sistēmu, lai būtu iespējams savārīt 5000 litrus alu mēnesī, kas ir ievērojami vairāk nekā iespējams šobrīd. Uzņēmuma pārstāvji atzīst, ka nākotnē šeit būtu iespējams saražot līdz pat 30 tonnas litru alus mēnesī.

    Pateicībā par atbalstu, uzņēmums piedāvās dažādus ieguvumus, piemēram, draugu karti ar atlaidēm un bonusiem, alus degustācijas, brūža tūres, ballīti kopā ar draugiem, kā arī iespēju uzvārīt pašam savu alu. Tāpat kampaņas īpašos kreklus, cepures, glāzes un alu.

    Ieguvumi atkarīgi no finansējuma daudzuma. Piemēram, investējot piecus eiro, atbalstītājs saņems 0,3 glāzi Nurme alu un Lielu Paldies no Nurme komandas personalizētā vēstulē un mājaslapā.

    Ja šo projektu vēlaties atbalstīt ar 1000 eiro, papildus dažādiem labumiem kā T-kreklam, divām alus glāzēm un ielūgumam divām personām uz brūža atklāšanu, investors saņems arī iespēju turpmāk bārā un taprūmā uz vietas vairs nekad nemaksāt par Nurme alu.

    Šis piedāvājums ir spēkā uz neierobežotu laiku tikai konkrētajam cilvēkam, dzerot Nurme alu uz vietas Nurme bārā vai taprūmā. Lai alkohola lietošana būtu atbildīga, noteikts maksimāli pieļaujamais patēriņš līdz 14 litriem alus nedēļā, kas līdzvērtīgi 730 litriem gadā jeb 2212 glāzēm (0.3l) ar alu.

    Šobrīd aizrit kampaņas pēdējā nedēļa un alus darītavai ir izdevies savākt jau vairāk nekā 39 000 eiro, kas ir 131% no sākotnējā mērķa. Sasniedzot 200% jeb 60 000 eiro, visiem atbalstītājiem, kuri būs ieguldījuši Nurme brūža izveidē vismaz 30€, izvēlētajai labumu pakai klāt tiks piešķirts vēl papildu bonuss – īpašais Nurme kampaņas alus!

    Nurme ir pirmā Latvijas alus darītava, kas iekārtām nepieciešamo summu nolēmusi savākt ar kopfinansējuma kampaņas palīdzību.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē