• «Mēs meklējam seksīgu vīrieti» jeb par niansēm, kas uzbudina

    Sekss
    Zane Pabērza
    5. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Viņa pagāja garām. Gaisā novirmoja īpaša smarža. Viņas mati liegi nošūpojās garāmbraucošo auto radītajā vēja pūsmā. Vai arī tie bija tik seksīgi īsi, ka gribējās pieskarties saulē vizuļojošajam samtam, ko tie veidoja uz viņas galvas. Viņas gurni, dibens forši šūpojās, kad viņa kladzināja ar savām augstpapēžu kurpēm pa sakarsušajām Rīgas ielām. Viņas acu skats bija nenoķerams, tomēr tajā īsajā mirklī, kad izdevās to pārtvert, tas savaldzināja neatgriezeniski.

    Šīs visas ir tikai nelielas mizanscēnas no vīriešu ikdienas. Ar viņiem tas notiekot katru dienu. Daudzas reizes dienā. Un, jā, pat līdz tam, ka viņi ar šīm sievietēm domās arī pārguļ. Kā ir ar sievietēm? Protams, joprojām nevaru un nemaz negrasos to apgalvot vispārināmā formā, tomēr, cik zinu sevi un vēl citas savas jaukā (visjaukākā) dzimuma pārstāves, ar mums viss ir tieši tāpat! Tādēļ, mīļie kungi, pārdomājiet katru savu soli ārpus mājas un rūpes par savu vizuālo tēlu nevajag novērtēt pārlieku zemu.

    Jā, kad stāvēšu veikalā rindā aiz tevis, es noteikti novērtēšu tavu dibenu.

    Un maldīgs ir priekšstats, ka dibena tvirtums ir rādītājs, novērtējot tikai sievietes apaļumus. Nē! Nekas nav seksīgāks par smuku, apaļu, trenētu vīrieša dibenu! Nekas!

    Noteikti aplūkošu arī tavas rokas. Lai arī noteikti neesmu no tām sievietēm, kuras uzbudina vīrieša vizuālā līdzība ar mūsu tā dēvētajiem senčiem dzīvnieku pasaulē, tomēr spalvainas rokas mani spēj padarīt traku. Un kopti nagi. Man vispār patīk kopti vīrieši – sports, iedegums, mati, visam jābūt rūpīgi koptam. Nepārspīlējot, bet koptam. Nevilšus gribas pateikt asāku vārdu kundziņiem, kas ar cītīgu rūpību vērtē un galvenais – kritizē apkārt redzamo sieviešu izskatu, liekos kilogramus un citas eksterjera detaļas, tajā pašā laikā atļaujoties saulē gozēt un izmantot par galdiņu alus pudelei savu 8. grūtniecības mēneša cienīgo vēderu. Vai vasarā lepni dreifēt augstās modes cienīgajā savienojumā – zeķēs un sandalēs. Protams, kā teiktu mūsdienu tirgus pasaulē, – noiets ir jebkurai precei. Un tomēr – vīrieti, kop sevi! Jo sievietes uzbudina kopti vīrieši.

    Es gribu, lai tu mani noglāsti ne ar smilšpapīru, bet gan foršu, vīrišķīgu roku bez gariem nagiem.

    Lai, atspiežot mani pret sienu un mēģinot pacelt manas rokas augšup, man nav nepatikā jānovēršas. No tava sviedru aromāta. Vai nesvaigās elpas. Man nevajag, lai tu smaržo pēc litra Dzintara «Stratēģa» vai kāda cita tikpat ģeniāla nosaukuma aromāta. Bet tev ir jāsmaržo.

    Ja personīgi par mani, tad mani ļoti uzbudina arī neliela alkohola smarža elpā. Bet tas nenozīmē, ka pēc īsta «rauta» varēsi mani savaldzināt ar kārtīgu piektās dienas «peregaru». Nianse ir tik nenosakāmi smalka, bet es to jūtu ļoti labi – vai nu ir, vai nav! Tieši tāpat kā vīrieši jūt sievietes esošo vai neesošo seksapīlu, arī to nav iespējams izskaidrot vai pierādīt – to var tikai sajust. Bez vizuālajām niansēm ļoti svarīga ir arī tava uzvedība. Es saprotu, ka kaut kāda izrādīšanās, spalvu spodrināšana un uzmanības pievēršana ir vīrieša asinīs. Bet nekas neatgrūž sievietes vairāk par pārspīlētu «da es, da man». Neizdzēšamā atmiņā man «melnajā sarakstā» uz visiem laikiem palicis kāds leišu pseidomiljonārs, kura dzēruma lielību biju spiesta klausīties kāda lidojuma laikā… Uzzināju, ka viņš ir nenormāli bagāts, ir dzīvoklis vai pat vairāki gan Lietuvā, gan ārzemēs, un vispār viņš varot mani nopirkt, lai tikai es nosaucot cenu. Tas viss vainagojās ar vēlmi, lai es dzemdēju viņam meitu.

    Vienīgais, ko es vēlējos pajautāt, – ko tad viņš, tik bagāts un fantastisks, visu varošs savas sugas pārstāvis, meklē lētās klases aviokompānijas lidmašīnā?

    Kur ir personīgā lidmašīna vai vismaz lidojums biznesa klasē? Tāpēc – nekas nav šausmīgāks un neseksīgāks par plātīgu vīrieti. Vīrietim piestāv būt ieturētam, sievieti uzbudina vīrietis, kura izturēšanās par viņu pasaka daudz vairāk nekā viņa «medniekstāsti». Jā, detaļām un sīkumiem ir neizsakāma nozīme tā vai cita vīrieša spējai valdzināt un iegūt sievietes.

    Un tomēr – nav vienas formulas, kā jāizskatās vīrietim, lai viņam visi ceļi būtu atvērti.

    Mans sarežģītais un reizē vienkāršais formulējums būtu – vīrietim ir jābūt vīrietim. Sievietēm nepatīk ne puišeļi, ne memmesdēliņi, ne aizkavējušies vecpuiši – tas nav tas pats, kas brīvs vīrietis. Lai gan pēdējā laikā ar nožēlu ir nācies konstatēt, ka paralēli mūžīgajai «pati sev savilkto lūpu fotogrāfe» nācijai ir izveidojusies tieši tāda pati vīriešu nācija, es tomēr ik dienas pārliecinos, ka mums apkārt ir daudz patiešām valdzinošu un seksīgu vīriešu. Es neko nevaru un arī negribu apgalvot par viņu mentālajām vai rakstura īpašībām. Mēs nemeklējam vīru. Mēs meklējam seksīgu vīrieti.

    Sekss & attiecības

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē