• Kā tu rīkotos X stundā?

    Karš
    Ansis Jaunalksnis
    2. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    7/7Dārgie sīkumi

    Dārgie sīkumi

    Ar savām lielākajām vērtībām jūs esat tikuši galā, taču atliek vēl arī «dārgie sīkumi» – dažāda kustamā manta, piemēram, jūsu iemīļotā automašīna, klēpjdators, viedtālrunis un kaudze visādu lietu, kam citu acīs nav nekādas vērtības.

    Automašīnu, protams, iespējams izmantot evakuācijai – tāpēc, drošs paliek drošs, rūpīgi sekojiet līdzi tās tehniskajam stāvoklim, bet bagāžniekā glabājiet papildu degvielu vismaz pārsimt kilometriem.

    Arī laptopu un citu nelielu datortehniku noteikti atstājiet savā īpašumā – vismaz tik ilgi, kamēr darbojas internetbankas un ir iespēja attālināti piekļūt saviem kontiem.

    Taču datortehnika maksimāli jānodrošina pret nesankcionētu ielaušanos. Šajā ziņā labāk «pāršaut pār strīpu» nekā būt bezrūpīgam, jo ārkārtas situācijās pat citkārt labdabīgi svešu datoru uzlauzēji var pārkvalificēties par ļauniem un alkatīgiem hakeriem.

    Visbeidzot, lietas, kas vērtīgas tikai jums, bet no kurām pagalam negribas šķirties. Lemjot, kā ar tām rīkoties, jāatceras, ka X stundā sentimentam diemžēl nav vietas. Lai cik dārgas jums šīs mantas nebūtu, tās jebkurā gadījumā mazinās jūsu mobilitāti, bet izšķirošā brīdī tai var izrādīties dzīvības cena.

    Tāpēc, ja vēlaties, rūpīgi tās iesaiņojiet un «norociet» – var to darīt arī burtiskā nozīmē. Ja būsiet izdarījis visu, lai izglābtos pats un saglabātu savu ģimeni un mantu, pienāks laiks, kad varēsiet atkal ļauties sentimentam.

    Karš Ukrainā

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē