• Kā saprast, kad sieviete tēlo orgasmu?

    Sekss
    Zane Pabērza
    11. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Faktus apstrīdēt neuzņemos, bet skaitļos iegrimt esmu gatava. Kāds agrāk veikts pētījums skaidri un gaiši vēsta – 30% sieviešu Latvijā tēlo orgasmu! It kā skaitlis nav liels, un tomēr – kas liek sievietēm spert šo soli?

    Kā vīrietim atpazīt to, vai sieviete orgasmu izjūt vai tēlo?! Šoreiz pilnīgi un noteikti man nāksies teoretizēt un apkopot citu viedokļus un pieredzes, jo, liekot roku uz sirds, saku – NEKAD neesmu tēlojusi orgasmu. Vienkārši neredzu tam jēgu!

    Šur tur manu viedokli, ka to vajadzētu darīt, lai saglabātu ģimeni, lai neaizvainotu vīrieti. Un vēl – sieviete tādējādi vēlas izlikties seksīgāka, erotiskāka. Visi šie viedokļi neiztur manu kritiku. Mūsu dzīvē prieku tā jau ir tik maz, lai vēl izliktos un, negūstot baudu, imitētu orgasmu un veģetētu.

    Sievietes! Neviens vīrietis nav tā vērts, lai viņa dēļ tēlotu orgasmu!

    Piedodiet, mīļie! Ja vīrietis ir tā vērts, viņš noteikti spēs jums sniegt īstu orgasmu! Un vēl – ir absurdi domāt, ka tikai orgasms ir «visa sāls». Tas, starp citu, vairāk attiecināms tieši uz jums, mani dārgie kungi! Ne reizi vien savā dzīvē arī es esmu saskārusies ar sajūtu un jautājumu – a, Tev nebija?! Tātad es kaut ko daru nepareizi, un vispār – tad jau viss vējā. Nē, tā nav! Riskēju teikt, ka ne tikai man lieliskā seksā ne vienmēr pats galvenais ir nobeigums. Spriežot pēc sarunām ar vīriešiem, viņi to gan nereti nesaprot! Reizēm pats seksa process un sajūtas ir tik fantastiskas, ka noteikti nevarētu teikt – ja nebija orgasma, tad pie kājas darbs un materiāls!

    Tomēr, kā jau sākumā minēts, vīriešus vairāk par to, kā jūtas un ko par orgasmu domā sievietes, interesē – kā, pie velna, lai es zinu, ka viņa netēlo? Sievietes ir gudras! Viņas apmānīs jebkuru. Pat sevi, ja vajadzēs. Tādēļ atklāt viņu rūpīgi maskēto, konkrēto un man neizprotamo mērķi nebūs tik vienkārši. Tomēr ir pāris nianšu, kurām var pievērst uzmanību. Pirmkārt – monotoni vaidi un vienmērīga elsošana. Baidos, ja skaņas līdzinās tautasdziesmas dziedāšanai vai mierīgai vienmuļai dungošanai, tas nebūs lielais O. Protams, ne visas sievietes kliedz un ārdās, tomēr «muzikālais fons», ja varam to tā nosaukt, noteikti būs ar savu augšupejošo intensitāti. Kulminācijai ir jābūt.

    Otrkārt – elpošana. Runa ir ne par elpošanu seksa laikā, bet pēc tā. Ja pēc seksa un it kā bijuša orgasma, tā ir mierīga un vienmērīga, baidos likt tev vilties, bet visdrīzāk atkal – lielais O nav bijis. Treškārt, vēro – cik nu vispār spēj sakoncentrēties šā lieliskā procesa laikā – viņas ķermeni. Sievietes ķermenis ir kā vijole – tas spēlē! Ja elsot un elpot var iemācīties notēlot, tad ķermeņa kustības mākslīgi padarīt par ticamām ir ļoti grūti. Īpaša uzbudinājuma mirkļos sievietes ķermenis sasprindzinās, galva atliecas – tas nav filmās mākslīgi radīts triks, tā tiešām notiek pilnīgi organiski, rokas sažņaudzas.

    Ceturtkārt, atpūta pēc seksa. Ja vispārējais stereotips par vīrieti, kurš pēc darbiņa padarīšanas pagriežas uz otriem sāniem un aizmieg, ir puslīdz reāls, tad tik pat reāls ir fakts, ka sievietei pēc orgasma arī ir vajadzīga vismaz 5–10 minūšu atpūta. Ja sieviete pēc tikko sasniegta orgasma pielec kājās un dodas uz virtuvi pēc desmaizes vai sāk tīrīt dzīvokli, ak, jel, nu tas atkal būs bijis viens liels teātris.

    Un pēdējokārt – vārdi! Ja sieviete apgalvo, ka orgasmu sasniedz jebkad, jebkur, jebkādos apstākļos un pozās, viņa MELO! Jā, arī es zinu, kā sasniegt orgasmu. Jebkad, jebkur un jebkādos apstākļos. Veiklās rokas nav tikai vīriešu prerogatīva. Un tomēr – es zinu, kā sasniegt, bet es to nesasniedzu! Jo tas, ka es zinu, kā sasniegt, nenozīmē, ka es negribu, lai to man sagādā kāds cits. Un bieži vien es daudz vairāk izbaudu procesu, kamēr to man cenšas sagādāt viņš, nekā aizeju un izdaru pati.

    Visideālākajā salikumā – to visu mēs izdarām kopā.

    Ceru, ka šīs nelielās atsauces palīdzēs tev saprast, vai tava sieviete tēlo vai ne. Bet atzīšos – man patiesībā skumji iedomāties, ka tev līdz šādām domām vispār jānonāk. Ja tā ir noticis, mans ieteikums noteikti būtu – izrunāties ar savu sievieti. Jā, atkal vecā tēma – «one night stand» nav tas lauciņš, kur cīnīties par orgasma patiesumu vai sasniegšanu. Bet, ja esat pāris ar regulāru seksuālo dzīvi, bez atklātas sarunas neiztikt. Ak jā, pirms kāda brīža ar kādu savu draugu apspriedām «beigšanu reizē». Jebkad, jebkur un jebkādos apstākļos. Arī pirmajā naktī. Arī tas ir mīts. Tas nenotiek! 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē